KATASTROFA U ITALIJI!

KATASTROFA U ITALIJI!

18 oktobra 2020

U Italiji je u poslednja 24 sata registrovano rekordnih 10.925 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je 47 pacijenata, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja.

Ovo je drugi dan zaredom da se beleži najveći dnevni porast broja novozaraženih od početka pandemije.

Italija je u prvom talasu epidemije proletos bila najteže pogođena zemlja u Evropu a po broju žrtava je sa 36.427 preminulih na drugom mestu posle Velike Britanije, prenosi Rojters.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista says:

  Ma dobro, lažu da je to korona, nego je dođla ko poručena ili ko planirana sezona prelada, gripa i groznica zajedno ali više nije bitno. Svi mediji, lekari i precednici sveta jedu iz jednig valoga, a kako oni drže pod svojom komandom sudove, milicajce i vojnike, onda će uskoro svi morati i da nose maske i da se klanjaju novoj NJE Koroni Neuzastivljoj. Nova nacistička religija. Veruj i bićeš ...zaražen! Ali, pitam se nešto drugo. U Italiji su bili i kineski i ruski timovi i spašavali Italiju? I nisu je nimalo spasili. Mislim da je to ono - ne možeš sprečiti nekoga da ubije ako je rešen i da pogine. Tako nešto i sa Italijom, mada lažu ko kerovi. Čudo jedno da Italijani imaju toliko matoraca da krepavaju i toliko gripe da ubija matorce. Plodna neka zemlja.

 2. persida says:

  Laz na laz, i tako u nedogled.

 3. Cp6a says:

  Ma svi samo lažu. Toliko ispade da ima laži, da i ovo što vidimo oko sebe je sve laž. Mi zapravo živimo u matriksu i još imamo pupčanu vrpcu. Čudno se društvo ovde okuplja, auuu! Radite i mislite ljudi šta god hoćete. To je vaše pravo i ništa nikom ne zameram, samo se malko javno čudim i ništa više. I ne mogu da se načudim.

 4. Rista says:

  Baš me zanima šta to pojedinci vide oko sebe? Pandemiju? Gde je vidite? U medijima, na maskama, u obaveštenjima da su bolnice pune koronisanih ljudi, da umiru svaki dan...? Pa to niko nije video. Čak ni oni koji rade u bolnicama nisu videli pamdemiju, ali im naređeno da je svaki pacijent pandemija i oni sada to vide. Zajedno sa čudnim ljudima koji sve to veruju kao u religiju. Sto puta sam podvukao "SISTEM". To znači mi ćemo i dalje tvrditi, raditi i zavoditi mere kao da jeste, a ljudima ostaje samo da se useravaju od straha šta će biti ako sutra dobiju privremeno otkaz i ne mogu da ishrane svoje porodice? To se zove masovno ispiranje mozgova. Prisilno, savremeno gebelsovsko...Interesantne su Srbe. Garant su vikali deceniama "meni niko neće mozak isprati i ubediti me u nešto što ne postoji!". E, ali psihologija je čudna igračka. Tokom vremena, gebels moderatori sveta su osmislili metod kako da ubede neverne Tome. Eto, Srbo. Tebe su ubedili ali ipak nisu sve. I ne okupljaju se ovde čudni ljudi, nego im tamo na drugim mestima gde ti rado ideš, ne dozvoljavaju ni reč da kažu. Tamo caruju Srbe ispranih mozgova i njima je sve dozvoljeno. Sve dok su "ubeđeni". A ako ponekad lanu koju protiv, oma ih sankcionišu i zabrane da pričaju. Jel tako Srbo? Mala razlika u shvatanju. Mala ali...To se zove cenzura, usmeravanje, ispiranje mozgova...Nije važno jesam li ja potpuno u pravu, ali sve govori da jesam. Videćemo. Sigurno je samo jedno. Pandemija zaista ne postoji. Stvorio je "sistem" ma šta on bio. Leči ljude osakaćivanjem. Uskoro spaljivanje veštica. Kao da je "sistem stvoren na Zapadu. To je njihov običaj, mislim to spaljivanje veštica. I nemo se uzbuđuješ. Mesta gde se sme nešto suprotno izjavizi je sve manje. Sistem je pobedio i polako zatvara krug anakonde. Uskoro ćemo i mi biti cenzurisani ili izvrgnuti masovnom napadu Srba. Uglavnom, za sada ne smetamo sistemu jer smo javno minorni, ali ako zasmetamo, nećemo dugo. Sistem je pobedio i pandemija ima otvoren put. Na tvoju sreću a na nesreću naroda Sveta. Naroćito na štetu Srbije. Srbija je porobljena i pretvorena u udarnu korona laboratoriju. Sistem neće zaplakati za Srbijom i ako je nestane. A razne Srbe iKonovi upravo rade na uništavanju Srba i Srbije. Da, Srbija je specijalna laboratorija. I za uranijum i za klaster bombe i za iseljavanja i za pokrštavanja i za otimanje teritorije i nažalost - I ZA KORONA "PANDEMIJU"!

 5. Cp6a says:

  Eno i Kima su gušteri ubedili za koronu. Dugo se odupirao okupaciji. Sad od 25 meleona njegovih Korejanaca, 30 meleona mora da nosi maske i kad spava, i kad se seksa, i kad se kupa i gnjura. Pretili su mu ponovnim genocidom, raketama, sankcijama, da se odrekne nuklearnog oružja, a on se na to samo smejao. E sad, koliko velika i užasavajuća je morala da bude gušterska pretnja, da ga natera da uvede korona religiju u svoju zemlju? Mnogo moćni ti gušteri, što žive u katakombama ispod Tihog okeana i odande upravljaju svetom. Kuku, teško onda nama!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *