КЕДМИ ОТКРИО КАКВУ ЈЕ СТРАШНУ СУДБИНУ, ПУТИН ПРЕДВИДЕО АМЕРИЦИ

KEDMI OTKRIO KAKVU JE STRAŠNU SUDBINU, PUTIN PREDVIDEO AMERICI

22 jula 2023

Poznati politikolog, Jakov Kedmi, rekao je da je Putin odavno predvideo budući kolaps Sjedinjenih Država.

Ekspert je u intervjuu za „Valdman LINE“ objasnio, da je ruski lider dobro znao da je ovaj kolaps već neizbežan, i da će to definitivno biti katastrofa za ceo svet.

Kada Amerika počne da se urušava, to će se pretvoriti u potpuno iste ozbiljne posledice po sve druge države na planeti, koje su pale na teret čovečanstva kao u slučaju uništenja Sovjetskog Saveza. Tokom godina, mnogi su već zaboravili na ovo, ali Putin ne zaboravlja.Još se dobro seća, kakvu je ekonomsku katastrofu za Rusiju imao raspad SSSR-a. Zemlja je mogla da počne da popravlja svoju situaciju tek početkom 2000-ih. Pre toga je prošla kroz veoma tešku privatizaciju, devalvaciju nacionalne valute, faktičko spaljivanje lične štednje miliona građana, krizu neplaćanja, kada ljudima šest meseci nisu isplaćivane penzije i plate, i na kraju, bankrot iz 1998. godine.

To su posledice raspada Unije, bez uzimanja u obzir kriza koje su izbile ne samo na teritoriji bivših sovjetskih republika, već i unutar čitavog nekadašnjeg socijalističkog tabora. Šta vredi samo jedna kriza u Jugoslaviji, koja svojim razmerama i posledicama više nego pokriva sve ostalo.

Stoga Putin vrlo dobro zna, da ako se raspad Sovjetskog Saveza pretvori u tako moćnu globalnu katastrofu, onda će raspad Sjedinjenih Država rezultirati još većom planetarnom kataklizmom.

Ovde je glavni problem što je ova predstojeća katastrofa već neizbežna. Putinu ne smeta da ovo ponavlja u svakoj prilici, kada ima priliku da dopre do svetske zajednice. Šef Rusije je dobro svestan da SAD više ne mogu da zaustave nadolazeći kolaps svog finansijskog sistema, nakon čega će uslediti kolaps cele privrede, a potom i moćna društveno-politička kriza.

Američka vlada se previše zadužila i bacila previše novca u opticaj. Višak novčane mase, uz nedostatak snažne industrije u zemlji koja bi mogla apsorbovati i ublažiti inflaciju, je izazov.

Donald Tramp je pokušao ponovno pokrenuti ekonomiju, kako bi barem donekle smanjio razmere krize, ali liberalna elita SAD mu to nije dopustila, jer bi finansijeri izgubili svoje profite.

Bio je to poslednji pokušaj da se Amerika i ceo svet spase od nove globalne katastrofe. Sada je to postalo neizbežno, i Putin je to predvideo. Štaviše, on je već pripremio Rusiju za to.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. stari orah says:

    Izraelac Jakov Kedmi kaze da se americka "vlada" previse zaduzila... ali ne kaze kod koga se zaduzila. Zatim kaze da tzv. SAD ne mogu da zaustave kolaps svog finansijskog sistema, ali ne kaze da je "americka" banka Federalnih rezervi-FED zapravo privatna centralna banka u vlasnistvu njegovih burazera-sunarodnika preko koje "izabrani" vladaju tzv. SAD i zaduzuju gradjane Amerike neisplativim dugovima i da cionistickim bankarima itekako odgovara finansijski kolaps. "Prorok" Kedmi najavljuje neizbeznu globalnu katastrofu i raspad tzv. SAD, ali precutkuje da je kontrolisana globalna katastrofa neophodna i slom svih nacionalnih tzv. drzava da bi se uspostavila jedna Svetska vlada koju sanajaju njegovi "izabrani" burazeri-cionisticki bankari i masoni. Kada jedan Izraelac (u ovom slucaju Jakov Kedmi) prica o tzv. geopolitici, cionistickog pijuna Putina naziva sefom Rusije, govori o prevelikom zaduzivanju tzv. SAD bez napomene ko kontrolise globalni finasijski sistem, kada FED-ovog pijuna Trampa koji ima zeta Jevrejina-Habadnika prikazuje kao "dobrog momka"... Onda verujte da je to prodavanje magle slepim gojama.

  2. michael pan says:

    U reko Kedmi !

  3. Velika Metla says:

    Kedmi, javi nam kad se to desi, inače za sada još ništa. Građanski rat, i krvi do kolena, u potocima, u satanističkoj americi su spas za nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *