КЕНЕДИ РАЗОТКРИО ВАКЦИНЕ БИЛА ГЕЈТСА: „Ево у шта он улаже милијарде“

KENEDI RAZOTKRIO VAKCINE BILA GEJTSA: „Evo u šta on ulaže milijarde“

16 aprila 2020

Autor: Robert F. KENEDI-mlađi, Children’s Health Defense

VAKCINE za Bila Gejtsa predstavljaju stratešku filantropiju koja hrani mnoge njegove kompanije vezane za vakcinu (uključujući Majkrosoftovu ambiciju da kontroliše preduzeće za globalnu identifikaciju o vakcinaciji) i daje mu diktatorsku kontrolu globalne zdravstvene politike.

Čini se da je Gejtesova opsednutost vakcinama podstaknuta ubeđenjem da on može da spase svet tehnologijom.Obećavajući svoj udeo u iznosu od 450 miliona dolara od ukupno 1,2 milijarde dolara za iskorenjivanje polio, Gejts je preuzeo kontrolu nad Indijskom nacionalnom tehničkom savetodavnom grupom za imunizaciju (NTAGI) koja je odredila do 50 doza polio vakcine kao preklapanje sa programom imunizacije deci starosti do pet godina.

Indijski doktori krive Gejtsovu kampanju za razornu epidemiju akutne paralize, polioidne paralize (NPAFP) koja je između 2000. i 2017paralizovala 490.000 dece iznad očekivanih stopa.

U 2017. godini, indijska vlada je stornirala Gejtsov režim vakcinacije i zatražila od Gejtsa sa sa svojom politikom vakcinacije da napuste Indiju.

Stope NPAFP-a naglo su pale.

U 2017. godini Svetska zdravstvena organizacija (SZO) nerado je priznala da je globalna eksplozija u poliou pretežno vrsta vakcine. Najstrašnije epidemije u Kongu, Avganistanu i na Filipinima povezane su sa vakcinama.

U stvari, do 2018. godine 70% slučajeva globalnog polio obolelih je od virusa iz vakcine.

U 2014. godini Fondacija Gejts finansirala je testove eksperimentalnih HPV vakcina, koje su razvili GlakoSmitKlajn (GSK) i Merk, na 23.000 mladih devojaka iz udaljenih indijskih provincija.

Otprilike 1.200 njih imalo je teške prateće efekte, uključujući pad imuniteta i poremećaje plodnosti. Sedam ih je umrlo.

Istrage indijske vlade optužuju istraživače koje finansira Gejts da su počinili velika etička ogršenja: vršili pritisak na ranjive seoske devojke na suđenju, maltretirali roditelje, krivotvorili obrasce za pristanak i odbijali medicinsku negu povređenim devojčicama. Slučaj je sada na Vrhovnom sudu te zemlje.

U 2010. godini Fondacija Gejts finansirala je fazu 3 ispitivanja GSK-ove eksperimentalne vakcine protiv malarije, ubivši 151 afričko novorođenče i uzrokujući ozbiljne štetne efekte, uključujući paralize, drhtavicu i febrilne konvulzije kod 1.048 od 5.949 dece.

Tokom Gejtsove kampanje MenAfriVac 2002. u podsaharskoj Africi, njegovi operativci prisilno su vakcinisali hiljade afričke dece protiv meningitisa.

Oko 50 od 500 vakcinisane dece je paralizovano.

Nekadašnji viši ekonomista Nelsona Mandele, profesor Patrik Bond, opisuje Gejtsovu filantropsku praksu kao „bezobzirnu i nemoralnu.“

U 2010. godini Gejts je za Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) izdvojio 10 milijardi dolara rekavši: „Moramo ovo da učinimo decenijom vakcina.“

Mesec dana kasnije, Gejts je u Ted Tok-šou rekao da bi nove vakcine „mogle da smanje populaciju“.

U 2014. godini Kenijsko udruženje katoličkih lekara optužilo je SZO da hemijski sterilizuje milione kenijskih žena u kampanji vakcine protiv tetanusa.

Nezavisne laboratorije pronašle su formulu sterilnosti u svakoj ispitivanoj vakcini. Nakon što je negirala optužbe, SZO je konačno priznala da već deceniju razvija vakcine protiv sterilnosti. Slične optužbe stigle su i iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.Studija iz 2017. pokazala je da popularna DTP vakcina SZO ubija više afričke dece nego bolesti koje bi trebalo da sprečava.

Vakcinisane devojke bile su izložene 10 puta većoj smrtnosti od dece koja nisu primila vakcinu. SZO je odbila da povuče smrtonosne vakcine na koje se prisiljava desetine miliona afričke dece godišnje.

Globalni zagovornici javnog zdravlja širom sveta optužuju Gejtsa da upravlja agendom SZO sa projektima za koje je dokazano da ne suzbijaju izvore zaraznih bolesti: čista voda, higijena, ishrana i ekonomski razvoj.

Fondacija Gejts troši oko 650 miliona dolara na ove oblasti od svog budžeta od pet milijardi dolara. Kažu da je preusmerio resurse agencija da služi njegovoj ličnoj filozofiji da „dobro zdravlje dolazi samo kroz špric“.

Pored toga što koristi svoju filantropiju za kontrolu SZO, UNICEF, GAVI i PATH, Gejts finansira privatnu farmaceutsku kompaniju koja proizvodi vakcine, a uz to 12 farmaceutskih kompanija donira 50 miliona dolara kako bi ubrzao razvoj vakcine protiv koronavirusa.

U svojim poslednjim medijskim istupima Gejts demonstrira uverenost da će mu kriza Covid-19 sada pružiti priliku da proširi svoje diktatorske programe na vakcinu i za američku decu.

(The original source of this article is Children’s Health Defense

Copyright © Robert F. Kennedy Jr, Children’s Health Defense, 2020)

KOMENTARI14 komentara

 1. Aleks says:

  Treba ga vakcinisat jednom za uvek

  • Velika Metla says:

   Samo između očiju. I tu sliku ostaviti svim budućim pokolnjima da vide šta ih čeka kada krenu glumiti Boga.

  • Za Srbiju says:

   Kolac u srce. Za svaki slučaj.

 2. E.Lirsch says:

  Bil Gejz da "sapsi svet tehnologijom" Ajde ne baljezgajte strvine. Ako mu uspe unistice svet tehnologijom. Ovu bagru treba prvo americki narod da obesi na kip slobode u Njujorku. I drzaati ga dok se ne usmrdi i crvi ga ne izedu. Dibiduz.

  • e says:

   Pa u stvari da kontroliše svet tehnologijom, svet bez kontrole je u haosu. Ovde strvine ne baljezgare već podatke iznosi Robert Kenedi mlađi, Kenedijevi su istinski američki humanisti koje su redom ubijali radi otvorenog nastupa a moguće da će i ovog juniora. Ne može njima za sada niko ništa jer takođe upravljaju državnim institucijama a s time i svom vojskom i policijom. "Ostavi gnev za dan gneva Božijeg." Govori u Pismu Otac naš nebeski.

 3. Slobodanka says:

  Bil (Vilijam Klinton) bombardovao nas je 1994 i 1999 godine, a njegov prijatelj Bil (Gejts) bi da nas bombarduje sa vakcinama. Onaj prvi se udružio sa narodom koji se lako množi, a ovaj drugi se udružio sa virusom koji se lako množi.

 4. rodja says:

  Robert F. KENEDI-mlađi, nova perjanica duboke države i demokrata u borbi protiv Trampa! Jer, sanders se povukao kao kandidat, bajden i hilari su ižvakani, plus puno afera. treba novo lice, tako da će Robert F. KENEDI-mlađi predstavljati tzv demokrate. sve je ovo "dobro obavešteni " velja abramovic izjavio pre par dana!!! njegovo prezime govori o njegovom poreklu, kome pripada i ko ga finansira. lepo, lepo.

 5. Slobodanka says:

  "Gejts demonstrira uverenost da će mu kriza Covid-19 sada pružiti priliku da proširi svoje diktatorske programe na vakcinu i za američku decu." - Država SAD za njega je malo tržište, on bi da vakciniše milijarde ljudi, a ne tu par stotina miliona. Pita se onaj ko plaća, zato ulaže novac u SZO. Njega interesuje dominacija nad javnim zdravstvom celog sveta. Orkestrirani mediji mu u tome takodje pomažu. SZO je koordinirajuće telo medjunarodnog javnog zdravstva, to je organizacija UN osnovana 1948 u Ženevi. Pripadnost najizuzetnijoj svetskoj naciji, pa još uglednoj porodici te nacije, izgleda da Biliju daje za pravo da ceo ljudski rod vidi kao piliće na farmi, ma gore nego piliće.

 6. Gagi says:

  Da vidimo sada da li su drzave u svetu samostalne, neka svaka drzava izvrsi kontrolu hemijskih laboratorija u svojoj zemlji. Neka SZO donese takvu odluku - ako sme. Naravno da nece, od cega bi inace tolika neradnicka birokratija zivela. Na kraju ce nas sve pobiti korumpirani neradnici koji se nalaze u svim zivotnim sferama na kugli zemaljskoj.

 7. Marko kraljević says:

  Kennedyja za predsednika!

 8. Gardista says:

  Pametan Tramponja se povukao.

 9. Popara Dorcol says:

  Dr. Mengele!!!

 10. Mali mekani mikrosoft says:

  Konačno pravi članak posle dužeg vremena!

 11. Sloba says:

  Čudi me za indijski narod (ne deluju mi tupavo), da dopusti tako nešto. Isto me čudo, ako je ovo tačno kako je ova jajara još na slobodi ili u životu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *