КФОР СЕ ПОЈАВИО НА СЕВЕРУ КОСОВА: Тврде да су ту отети шиптарски полицајци (ВИДЕО)

KFOR SE POJAVIO NA SEVERU KOSOVA: Tvrde da su tu oteti šiptarski policajci (VIDEO)

15 juna 2023

KFOR je došao do mesta gde Kurti tvrdi da su tkz. kosovski policajci kidnapovani.

KFOR se nalazi u selu Bare, šiptari tvrde da su odatle “oteta” trojica terorista.Šta će se dalje dešavati, ostaje nam da vidimo, ovo svakako nije dobro za Kurtija, ali je veliko pitanje kakav će njegov odgovor biti.

Vrlo moguće da nas čeka neka vrsta “međunarodne istrage”.

Takozvano ministarstvo spoljnih poslova takozvanog Kosova zatražilo je od onih koji putuju na Kosovo da ne putuju kroz Srbiju, preko administrativnih prelaza, i da zbog napete bezbednosne situacije koriste druge prelaze.

Pogledajte KFOR koji je došao u srpsko selo i ostanite uz Pravdu, uskoro se javljamo sa novim informacijama.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad5 says:

    interesantno...meni ovo izgleda kao epileptičn napad totalno sjebane prištinske bagre...nema para brate...nema više kartela,utucan je zajedno sa podizvodjačima iz c.gore hercegovine i kapitola(ne američkog kapitola)..i to im je FBI uradio..CIA ih je konsturisala FBI ih DEMONTIRA..JADNI ŠIPCI GORI SU OD PANAMA--NORIJEGE OVAJ JE BAR PUCAO NA SVOJE "PRIJATELJE"...nisu odradili poso a gazda je ljut i u tim igrama odmazda MORA da se izvrši..zbog ugleda...sad će neke druge igre da poču ali prov idu fisovi na doboš pocepaće ih ko "bin ladena"..zbog "napada" na KFOR ili EU ili štagod već izmisle...počinje mafijaški obračun...

  2. Gagi says:

    Neki novi Racak. KiM su nam oteli, ovi politicari koji se kurvaju sa narodom to nisu u stanju da izuste. Vrlo nam je poznato kako su zbog KiM prosli Milosevic i Djindxic koji je nesto poceo da mumla u tom pravcu. Jos je davno taj Rimski kamp obezbedio tita sa njegovom okupacionom bandom. U Vojvodini se vrsi industrijska i ekonomska okupacija, pocelo je sa onim slatkisima od tri evra. Nista nece biti dobro za Srbe na KiM, okupaciona vojska gospodari celom nasom pokrajinom. Ovde ce jos neko vreme biti patriotskog urlikanja, a onda, put pod noge. Slicno ce biti kao u doba Kraljevine, valjda se zbog toga drzava ekspresno zaduzuje. Da bi vrhovni umovi ovog naroda imali otpremninu za tezak i naporan rad koji su ulozili za nase "bolje" zivote. Najveca zivotna sreca bi mi bila, da sam poludeo i da gresim.

  3. milos says:

    nije trebalo tzv kosovsko ministarstvo da ih uputi da druge prelaze, vec mi da ih uputimo neka idu u evropu preko albanije, amogu i preko makedonije i c.gore. da vidimo koliko ce to da ih kosta?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *