КИЈЕВ ЋЕ ПОСТАТИ РУСКИ ГРАД али Москви прети Израелски сценарио

KIJEV ĆE POSTATI RUSKI GRAD ali Moskvi preti Izraelski scenario

2 juna 2023

Akutna faza sukoba u Ukrajini biće završena do proleća sledeće godine, jer sav otpor ukrajinskog društva počiva na propagandi, kaže direktor ruskog Instituta za društveno-ekonomska istraživanja Aleksej Zubec.

Ukrajina će izgubiti mogućnost da vodi vojne operacije, tvrdi on.– Neće imati ni finansijske ni ljudske resurse, a zalihe evropskog i američkog naoružanja takođe nisu beskrajne.

Pregovori će početi za godinu ili godinu i po – rekao je Zubec za ukraina.ru.

– Bićemo u situaciji Izraela, koji je dobio sve ratove u prošlom veku, ali posle pola veka u Palestini i dalje nema mira. Ista priča će biti i kod nas sa Ukrajinom – kaže Zubec.

Objašnjava i da Amerikanci nisu uspeli da stvore superiornost Ukrajine u naoružanju.

– Kolaps Ukrajine biće odlična prilika da se obezbedi bezbednosna zona duž Dnjepra i zauzme Kijev.

Siguran sam da će Kijev postati ruski grad. Južno od Kijeva, granica će skrenuti na zapad i ići duž Crnog mora. Od Ukrajine će ostati severozapadna četvrt, a jug i istok će ući u sastav Rusije. Morate se osloniti na ovaj scenario. Verovatnoća njegove implementacije nije manja od 50% – procenjuje stručnjak.

(Alo.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Ako sav otpor Ukrajine lezi u propagandi, zasto bi onda rat morao da traje do proleca sledece godine? Nije valjda propaganda jedne unistene zemlje jaca od ruske armije?

 2. fra Penetricio Degenero says:

  To i jeste najlogicnije, Kijev je i bio ruski grad iako su ga kvarili vatikanerski osvajači i pravili nove nacije. Jednako kao zagreb (Serbinovo) i sarajevo, srpski prostor ali vecim delom pokatolicen i islamizovan od strane turaka i nemaca.

  • Veliki brat says:

   Serbinovo hahahahahahahahahaha Jak si. LoL

 3. M says:

  Ili to ili 3.WW.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *