Кијев уводи нове санкције Русији

Kijev uvodi nove sankcije Rusiji

10 jula 2017

Kijev namerava da proširi sankcije uvedene Rusiji kada je reč o pravnim i fizičkim licima, izjavio je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ukrajine Aleksandar Turčinov.

Kako je rekao, ta inicijativa je u skladu sa odlukama EU i SAD o novim sankcijama protiv Rusije.

„Podnećemo predlog da se prošire sankcije Rusiji. Ne možemo da ne uzmemo u obzir inicijativu naših strateških partnera. Reč je o ekonomskim i drugim ograničavajućim merama“, istakao je Turčinov.

Pored toga, on je rekao da će najkasnije od 2018. godine biti uvedena kontrola biometrijskih dokumenata prilikom ulaska ruskih građana u Ukrajinu.

To je potvrdio i sam ukrajinski predsednik Petro Porošenko, rekavši da će biometrijska kontrola biti uvedena ka svim stranim državljanima koji prelaze ukrajinsku granicu.

Prema njegovim rečima, na taj način će Ukrajina lakše kontrolisati ulazak diverzanata, terorista i špijuna u zemlju.

Sputnjik

KOMENTARI3 komentara

 1. goran says:

  Putko opet cuti i aminuje. Plasi se Ukrajinaca vise nego Amera. Ovo stvarno ne mogu da razumem. Moze li neko da objasni???

  • Beli Orao says:

   Naravno ,što da luđaku objašnjavaš da je lud, kad to i tko neće shvatiti , drugo Putko ne želi da komentariše ,nemogu ni fašisti u Rusiju a sami će sebe uništiti jer vrijeme radi a lonac kuva sve više !!!

 2. goran says:

  Teorija lonca koji kuva i koji ce kad tad eksplodirati mogla bi se primeniti i na Siriju. Ali, gle, Putko tamo baca bombe, a prema sopstvenim Rusima u Ukrajini je ravnodusan. Hajde, molim te, lud je samo onaj koji ovo opravdava. To se zove Putinofilija, sto god Putin uradi (a cesto radi i protiv inters Rusije), to se opravdava jer on je "nepogresiv". Ipak nista ne zamracuje covekov mozak od kulta licnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *