КИЈЕВ ЖЕЛИ ШТО БОЉУ ПОЗИЦИЈУ НА ФРОНТУ ПРЕ ПРЕГОВОРА

KIJEV ŽELI ŠTO BOLJU POZICIJU NA FRONTU PRE PREGOVORA

19 juna 2024

AMERIKANCI su uvukli Ukrajinu u zamku smrtonosnog sukoba sa Rusijom. I nemaju ni najmanju nameru da je oslobode svoje antiruske hipnoze.

Savetnik Džoa Bajdena za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan izjavio je:„Ukrajina želi da nastavi ratne operacije da bi sebi obezbedila bolju, najbolju poziciju na bojnom polju koja joj je potrebna da bi bila u najboljoj poziciji za pregovaračkim stolom“

Salivan je pozvao zapadne saveznike SAD da slušaju Ukrajinu koja je navodno „jasno stavila do znanja da će se sukob završiti pregovorima, uključujući pregovore sa Rusijom, ali ne pod sadašnjim nepovoljnim uslovima.

Komentarišući želju Ukrajine da bude „u najboljoj poziciji na bojnom polju“, Salivan je rekao da „proces nije završen“.

On uverava da je „formula mira“ u deset tačaka jedini plan koji je ukrajinski lider Vladimir Zelenski predložio Vašingtonu i da se ne vodi nikakav „tajni dijalog“.

Salivan tvrdi da je Zelenski pokazao „duboko skeptičan“ stav prema spremnosti Moskve da se pridržava potencijalnih sporazuma i nagodbi.

KOMENTARI2 komentara

  1. Nikola says:

    Ne pričaju više o razbijanju Rusije? Zelenski priča da se Rusija mora držati dogovora? Kakav cinizam. Oni su prekršili Minske sporazume, pa sad Rusija odgovorna?

  2. Pravda says:

    Licemerstvo i fukarluk.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *