КИЈЕВСКА ХУНТА КРВНИЧКИ НАПАДА: Већ 5 сати гранатирају Горловку, а тенковима кренули на Маринку и Доњецк! (ВИДЕО)

KIJEVSKA HUNTA KRVNIČKI NAPADA: Već 5 sati granatiraju Gorlovku, a tenkovima krenuli na Marinku i Donjeck! (VIDEO)

8 juna 2015

UKRAINE-Tank_3016648bUkrajinska armija već pet sati vrši artiljerijski napad na Gorlovku, poslednjih 40 minuta napad je inteziviran, javljaju mediji DNR.

Iznad grada koji se nalazi zapadno od Debaljceva uzdiže se crni dim, a ima i civilnih žrtava. Za sada je potvrđena pogibija jedne žene ali se strahuje da je broj žrtava veći.

Ukrajinski napad je jutros počeo na delu fronta kod Donjecka da bi kasnije odpočeo i napad na severnom delu fronta prema DNR. Ukrajinci su danas gađali i pojedine delove Donjecka pa se vojska DNR priprema za eventualni napad Ukrajinaca iz pravca Peskija.

NAPAD NA MARINKU I DONJECK

Ukrajinci su danas krenuli u novu ofanzivu ka Marinki, naselju koje su pre nekoliko dana izgubili tokom pokušaja da prodru u Donjeck. Minobacačka vatra traje između Marinke i Aleksandrovke a Ukrajinci su u borbu poslali i tenkove.

Kolona od 12 ukrajinskih sistema Grad kreće se ka Donjecku, oni su prošli punkt Selidovo. Ruski kanal „Zvezda“ objavio je ukrajinski snimak gađanja Marinke.

Nemirno je i na drugim delovima fronta, ukrajinska artiljerija gađa Gorlovku i Volnovahu. Izvori iz DNR javljaju da ukrajinci na svim delovima fronta dovlače tešku artiljeriju koja je zabranjena sporazumom u Minsku.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Goran says:

    A sta kaze na ovo pjevac Dacic trenutno s angazmanom u OEBS? Pjevanje Kurtzu nema alternative. Uhvati ga za EU poglavlje, sve olos do olosa.Uzas uzivo.

  2. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

    Gorane, pravo zboriš. Ta pijandura od Dačića jedino zna da svira Kurcu, ali ne brini. Mislim da će Rusi uskoro MORATI da krenu u ofanzivu i pobiju ukrajinsku gamad, uđu u Kijev i proglase ga glavnim gradom Ruske Republike Novorusije.

  3. Goran says:

    To je puno gladnih usta poslije, Rusiji onda ide "faktura"...ovaj rat sam predvidio prije 4 godine, vrvilo je od zapadnih spijuna u Kijevu, a i kontra je bila tu. Poslije 2 boravka od 5 dana, sve mi je bilo jasno. Samo sam mislio da ce ostati bez pola drzave u mini prelaznom roku..ali ima vremena..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *