KИМ ЏОНГ УН У СТАKЛЕНОМ САНДУKУ? Друштвеним мрежама круже слике МРТВОГ ЛИДЕРА СЕВЕРНЕ KОРЕЈЕ!? (ФОТО)

KIM DŽONG UN U STAKLENOM SANDUKU? Društvenim mrežama kruže slike MRTVOG LIDERA SEVERNE KOREJE!? (FOTO)

26 aprila 2020

Lider Severne Koreje Kim Džong Un poslednji put viđen je na javnom događaju 11. aprila. Svetski mediji, koji se pozivaju na različite izvore, ovih dana bruje o razlozima Kimovog nestanka iz javnosti – teškoj bolesti, smrti posle operacije srca i pokušaju da se sakrije od pandemije virusa korona.

Američki mediji, pozivajući se na jednog od rukovodilaca televizije HKSTV iz Hongkonga, pišu da je Kim Džong UN – preminuo. Tu informaciju su navodno dobili od „veoma pouzdanog izvora“.Potpredsednica HKSTV objavila je na kineskoj društvenoj mreži „Veibo“ saopštenje o smrti severnokorejskog lidera, gde je prati 15 miliona ljudi.

Njeni pratioci ne samo da aktivno dele objavu, nego i fotografiju na kome se navodno Kim Džong Un nalazi u staklenom kovčegu.

Sa druge strane, japanski list „Šukan Gendai“ obaveštava da je severnokorejski lider živ, ali da se nalazi u „vegetativnom stanju“ nakon operacije srca. List je objavio i priču kineskog stručnjaka, koji je navodno saznao od severnokorejskih lekara da se Kim Džong Un početkom aprila „uhvatio za grudi i pao“.

Slika mrtvog Kima?

Dok se još uvek ne zna šta se desilo sa liderom Severne Koreje društvenim mrežama počela je da se širi fotografija na kojoj se navodno nalazi mrtav Kim Džong Un, ali za sada nema potvrde da li je slika autentična ili je u pitanju montaža.

(Večernje novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Marko kraljević says:

  Ima dvojnike i da je umro, naći će se drugi...

 2. Crni George says:

  Dole piše da je to Kim Džong il tj matori, ćale, a montiran je Un da izgleda kao dead. E sad ko ne zna koreanski može da nasedne ili da nalegne. Sada će Kim u zdravlje da ispali koju raketicu čisto da se zna. Neće taj skoro da se opruži, jer još nije streljao sve svoje kolege, saradnike, braću, sestre i ostale bližnje, takođe još se nije osvetio južnoj koreji za izdaju i amerikancima za podelu Koreje na dva dela (zavadi pa vladaj). Trebalo bi pod hitno da ispali neku raketicu tek da se javi. Osim toga novi svetski poredak računa na Kima i njegov arsenal.

 3. milorad2 says:

  opet ga saranili :) ajd da vidimo ali mi se čini da opet lažu, što je babi milo to joj se i snilo.

 4. doktrina soka says:

  Lazne vesti,skretanje na druge teme u svetu,pa makar i laz.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *