КИМ „НОВИМ ОРУЖЈЕМ“ покварио планове САД

KIM „NOVIM ORUŽJEM“ pokvario planove SAD

17 avgusta 2019

Lider Severne Koreje Kim Džong Un nadgledao je u petak probu „novog oružja“, javila je jutros severnokorejska zvanična agencija KCNA.

To je šesta proba oružja u poslednje tri nedelje.Te probe bi mogle da komplikuje napore američkih pregovarača koji naredne nedelje putuju u Južnu Koreju i Japan na razgovore o denuklearizaciji korejskog poluostrva.

Pjongjang je krajem jula sproveo niz testiranja kao znak protesta zbog zajedničke vojne vežbe američkih i južnokorejskih snaga. Severna Koreja je oduvek smatrala da su te godišnje vojne vežbe priprema za eventualnu invaziju njene teritorije.

Vojni zvaničnici Južne Koreje naveli su da se jučerašnja proba odnosila na dve balističke rakete kratkog dometa koje su letele oko 230 kilometara i završile u Japanskom moru.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Samo udri, cika Kime, slavice se tvoje ime.

  2. teoretičar says:

    Najsnažniji, najvidljiviji i najopasniji psihološki efekat na celom svetu ima - Kimova frizura! Ameri se sve više stružu po vratu i do temena. Kim veličanstveni! Kad sam prvi put video njegovu frizuru na slici, nisam verovao svojim očima. Ali Kim je genijalac. Sve je digao na najviši nivo. Navr glave. I zaseo amerima navr glave. Kad bi se Tramp ošišao kao Kim, duboka država bi bila trajno anestezirana. A kad bi i Si to uradio, ceo svet bi se anesteziro. Sa Putinom to ne bi moglo da se uradi, ali može Šojgu. Frizura kao oružje sudnjeg dana.

  3. Vojna i ojdeSve says:

    Jarac... Frizura... Kad planete se sudare u vreme jarca. Po horoskopu. Tad biche sudar titana.... A neko ce da gleda teatar sa dvogledom.... Paganini dame...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *