КИНА ХИТНО ЗАХТЕВА ОДГОВОР АМЕРИКЕ: На чему радите у својим војним биолошким лабораторијама по свету

KINA HITNO ZAHTEVA ODGOVOR AMERIKE: Na čemu radite u svojim vojnim biološkim laboratorijama po svetu

9 aprila 2021

PORTPAROL kineskog Ministarstva spoljnih poslova Žao Liđijan izjavio je da Sjedinjene Države treba da pruže informacije o eksperimentima koji se izvode u američkim vojnim biološkim laboratorijama, naročito u Ukrajini i u Fort Detriku (Merilend, SAD).

„Nadamo se, dodao je, da će zemlje, u kojima se laboratorije nalaze, i Sjedinjene Države zauzeti odgovoran i otvoren stav i početi da sarađuju sa SZO. Odnosno: da usmeriti svoje stručnjake da obave naučna istraživanja kako bi pronašli poreklo koronavirusa u Sjedinjenim Državama“.Podsetio je da je Rusija nedavno ponovo pitala SAD o njihovim vojnim i biološkim aktivnostima u Fort Detriku i u Ukrajini.

I nastavio: „Uzmimo za primer Ukrajinu. Sjedinjene Države u toj zemlji imaju 16 bioloških laboratorija. Zašto Sjedinjene Države otvaraju toliko laboratorija širom sveta i šta tamo rade, uključujući Fort Detrik?“.

Kina očito zaoštrava retoriku i kurs prema Sjedinjenim Državama. zapravo im vraća milo za drago.

Za Hongkong, za Ujgure…

I prilično direktno traži da se istraži: nije li kovid-19 krenuo iz neke od tih laboratorija.

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije, Nikolaj Patrušev, rekao je da je moguće da Sjedinjene Države razvijaju biološko oružje u laboratorijama koje se nalaze u blizini granica Rusije i Kine.

KOMENTARI3 komentara

  1. independend says:

    Bas su se oni pravi javili da pitaju o bioloskim labaratorijama.Sta ste vi kinezi radili u wuhanu i zasto niste dozvolili inspekciju labaratorije?ceo svet ste napali sa svojim virusom monstrumi zuti.

  2. E.Lirsch says:

    Proizvode vakcine, bre!

  3. Rista says:

    Aj sad? Koji je to pepo? Sledeće pitanje nije nikada dobilo odgovor i hitno ga zahteva, a glasi - Šta je Kina radila sa Amerikom u Vuhan biološkoj laboratoriji? Kada Kina javno, pošteno i otvoreno odgovori na ovo pitanje, nemo se sekirate Kinezi, ja ću vam pošteno objasniti šta Amerika radi po svojim biološkim vuhanima širom sveta. Pošto ja nemam laboratorije kao Kina i Amerika, a nemam čak ni kancelarije kao Kosovac, meni se ovo pitanje ne može postaviti. Nema pepela s Ristu, bre. (Hehe, al sam im reko, jelda? Saće Kina oma da se potrudi i udostoji me odgovora, Amerika će oma odgovoriti Kini a Kosovac će prestati da ulazi u svoju kancelariju...i da piše...nemam pojma šta. Ja nikada nisam radio u kacelariju, be, ali sam bio nekoliko puta na prevaspitavanju. Neuspešnom, be. Magarac u Beč, magarac iz Beča)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *