КИНА ХИТНО ЗАХТЕВА ОДГОВОР АМЕРИКЕ: На чему радите у својим војним биолошким лабораторијама по свету

КИНА ХИТНО ЗАХТЕВА ОДГОВОР АМЕРИКЕ: На чему радите у својим војним биолошким лабораторијама по свету

9 априла 2021

ПОРТПАРОЛ кинеског Министарства спољних послова Жао Лиђијан изјавио је да Сједињене Државе треба да пруже информације о експериментима који се изводе у америчким војним биолошким лабораторијама, нарочито у Украјини и у Форт Детрику (Мериленд, САД).

„Надамо се, додао је, да ће земље, у којима се лабораторије налазе, и Сједињене Државе заузети одговоран и отворен став и почети да сарађују са СЗО. Односно: да усмерити своје стручњаке да обаве научна истраживања како би пронашли порекло коронавируса у Сједињеним Државама“.Подсетио је да је Русија недавно поново питала САД о њиховим војним и биолошким активностима у Форт Детрику и у Украјини.

И наставио: „Узмимо за пример Украјину. Сједињене Државе у тој земљи имају 16 биолошких лабораторија. Зашто Сједињене Државе отварају толико лабораторија широм света и шта тамо раде, укључујући Форт Детрик?“.

Кина очито заоштрава реторику и курс према Сједињеним Државама. заправо им враћа мило за драго.

За Хонгконг, за Ујгуре…

И прилично директно тражи да се истражи: није ли ковид-19 кренуо из неке од тих лабораторија.

Секретар Савета безбедности Русије, Николај Патрушев, рекао је да је могуће да Сједињене Државе развијају биолошко оружје у лабораторијама које се налазе у близини граница Русије и Кине.

KOMENTARI3 коментара

  1. independend says:

    Bas su se oni pravi javili da pitaju o bioloskim labaratorijama.Sta ste vi kinezi radili u wuhanu i zasto niste dozvolili inspekciju labaratorije?ceo svet ste napali sa svojim virusom monstrumi zuti.

  2. Риста says:

    Ај сад? Који је то пепо? Следеће питање није никада добило одговор и хитно га захтева, а гласи - Шта је Кина радила са Америком у Вухан биолошкој лабораторији? Када Кина јавно, поштено и отворено одговори на ово питање, немо се секирате Кинези, ја ћу вам поштено објаснити шта Америка ради по својим биолошким вуханима широм света. Пошто ја немам лабораторије као Кина и Америка, а немам чак ни канцеларије као Косовац, мени се ово питање не може поставити. Нема пепела с Ристу, бре. (Хехе, ал сам им реко, јелда? Саће Кина ома да се потруди и удостоји ме одговора, Америка ће ома одговорити Кини а Косовац ће престати да улази у своју канцеларију...и да пише...немам појма шта. Ја никада нисам радио у кацеларију, бе, али сам био неколико пута на преваспитавању. Неуспешном, бе. Магарац у Беч, магарац из Беча)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u