КИНА ЈАСНА: „НАТО треба да се извини Србији…“

KINA JASNA: „NATO treba da se izvini Srbiji…“

19 jula 2022

NATO bi trebalo da se izvini Srbiji, Iraku, Libiji, Siriji i Avganistanu zbog 900.000 života izgubljenih u ratovima i više desetina miliona izbeglica.

To je poručio potparol ministarstva spoljnih poslova Kine Džao Liđijan.

On je na Tviteru podelio kolaž fotografija iz Iraka, Avganistana, Sirije i Libije, na kojem je napisano da je 900.000 ljudi, među kojima je 400.000 civila, stradalo od 2001. godine u ratovima koji se dovode u vezu sa NATO.

KOMENTARI8 komentara

 1. Ramazan Bajram Mitraljezi says:

  Najgori ljudi su ovi iz nato alijanse, spoj, družina najgorih-vatikanera, jehovaca, anglosaksonaca i Germana skupa sa pokatoličenjacima i poturicama, sve najodvratniji šljam do šljama. Valja to deratizirati temeljito.

 2. Jovan Kojic -Perth says:

  Da plati ostetu.Pa tek onda da razgovaramo.

  • ko says:

   Da tako je, ...

 3. Gagi says:

  Sada je na svakome od nas da dobro razmisli, koja to paganska sekta vecito prinosi nevine zrtve zarad svog opstanka. Da li smo u stanju da istorijski prepoznamo i lociramo, ko to vekovima uspesno stvara i realizuje pokolj naroda u svetu i na taj nacin "otkupljuje" i prolongira svoje postojanje. Znamo za Inke da su prinosili zrtve, ima i drugih naroda u istoriji. Ko to DANAS izaziva ratove i na taj savremen nacin prinosi zrtve, KO su TI koji jedino na taj nacin prolivajuci tudju krv mogu opstati. Inace, odmah ce prihvatiti sugestiju i izviniti se za sve nevine zrtve, uvek se oni uredno kaju posle realizovanog masakra. Danas smo svedoci da nam TAJ ljudozderski duh ne dozvoljava da se mi sami secamo nasih zrtava i odamo im postu, nemoguc je taj moralni incident da se oni sami pokaju i izvinu.

 4. Baki says:

  Obavezno...

 5. milorad5 says:

  haha to bi bilo simpatično ali nama je potrebno mnogo više od izvinjenja,NATO i USA moraj uda prekinu OKUPACIJU KOSOVA i a napuste našu teritoriju koj su na prevaru okupierali i pokušali da odcepe od matice,TO oni treba da urade ,to ih treba pozvati JAVNO da urade u skladu sa medjunarodnim pravom i normama,koje us oni potpuno i otovoreno pogazili tu,kosovo je samo pos sebi dovoljno da se zapadni kartel može smatrati odgovornim za pokretanje osvajačkog rata,koji je PRVOSTEPENI KRIMINALNI AKT u povelji UN,nem goreg zločina od svih koji su tamo navedeni i to je PRVI ČLAN LISTE i OSNOVNI POSTULAT TE ORGANIZACIJE.KO SE DRZNE DA POKRENE TAKO NEŠTO IMAĆE CEO SVET PROTIV SEBE TO JE SUŠTINA NEPOVREDIVOSTI GRANICA I U SLUČAJU SRBIJE TO JE OD STRANE ZAPDA OTVORENO I BEZ SAKRIVANJA URADJENO ,ONI NEMAJU NIJEDNO UPORIŠTE ILI OPRAVDANJE ZA TO ŠTO SU POČINILI 1999.ZLOČIN JE JASAN I NEPORECIV S OBILJEM ČVRSTH DOKAZA,E TO IM TREBA REĆI,PA DA VIDIMO ŠTA ĆE ONDA ONI DA KAŽU:) AGRESOR JE UVEK ODGOVORAN ZA SVE POSLEDICE KOJE SU PROIZAŠLE IZ OSNOVNOG ČINA AGRESIJE.NAPAD NA NAS,NA SRBIJU,JE BIO PRVI OTVORENI DRSKI NAPADAČKI RAT OD 1945.SVE OSTALO JE IMALO NEKU PETLJU I KAKVU TAKVU DIPLOMATSKU PODLOGU,TE OVO TE ONO, TE KOMUNIZAM TE GRADJANSKI ILI VERSKI RAT,TE "POZVALI SU IH",ALI NAPAD NA NAŠU ZEMLJU JE JEDINO MOGUĆE UPOREDITI SA OTVORENIM NAPADOM HITLERA NA POLJSKU,TO JE,TO NEMA TU NIŠTA DRUGO.TREB IM TO NABIJATI NA NJUŠKU STALNO KO KAD KER ZAPIŠA TEPIH PA GA UČIŠ DA TO NE RADI PO KUĆI JER UPPRAVO SU TO URADILI,ZAPIŠALI SU TEPIH NA KOME I SAMI LEŽE:)

 6. persida says:

  Neka plate odstetu, a izvinjenje ne treba. To je osnovno licemerje njihove kulture od kojeg nemamo nista. Neka to zadrze za sebe.

 7. Velika Metla, says:

  Za hiljade pobijenih, obolelih od osiromašenog uranijuma, štete u milijardama, pljačkanja rude iz južne srbske pokrajine, okupiranog dela teritorije Srbije i Kinezi traže izvinjenje, a ti isti Kinezi streljaju svoje sunarodnike za najmanju sitnicu??? Oni se zezaju sa nama !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *