КИНА ПРЕКО ОВОГА НЕЋЕ ПРЕЋИ! Америка и њени савезници мораће да одговарају

KINA PREKO OVOGA NEĆE PREĆI! Amerika i njeni saveznici moraće da odgovaraju

25 avgusta 2021

Kineski izaslanik pri Ujedinjenim nacijama u Ženevi Čen Su izjavio je danas da bi američka vojska i trupe njenih koalicionih partnera trebalo da odgovaraju za kršenje ljudskih prava u Avganistanu.„SAD, Velika Britanija, Australija i druge zemlje moraju biti odgovorne za kršenje ljudskih prava koje je počinila njihova vojska u Avganistanu, a tekuća sednica bi trebalo da obuhvati ovo pitanje“, izjavio je Čen na vanrednoj sednici Saveta UN za ljudska prava o Avganistanu, prenosi agencija Rojters.

„Pod zastavom demokratije i ljudskih prava, SAD i druge zemlje sprovode vojne intervencije u drugim suverenim državama i nameću svoj model zemljama s različitom istorijom i kulturom“, rekao je kineski ambasador, navodeći da je to prouzrokovalo „veliku patnju“.

KOMENTARI4 komentara

 1. E.Lirsch says:

  A kome da odgovaraju. Koji sud ce da sudi a ko ce da bude tuzilac? Nema o' toga nista. Prazne pretnje.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Pa to i nije poanta nego nabijanje sankcija prema SAD i EU.

  • Archelay says:

   Kome ce odgovaraju?Nikome ali,ako je u pitanju Kina,odgovarace jer se radi o drzavi koja,na ekonomskom planu potpuno vlada sa Amerikom tako da,kako kaze Seselj-"morace da pojedu sva g... koju su izasrali".

  • test01 says:

   Nije u tome poenta ali ovakav govor Kine znaci promenu snaga u svetu - Kina je do sada cutala a sada su oni poceli da udaraju cuske ! OGROMNA promena na geopolitickoj sceni !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *