КИНА ШОКИРАНА ПЛАНОМ СЗО: Не прихватамо!

KINA ŠOKIRANA PLANOM SZO: Ne prihvatamo!

22 jula 2021

Kina neće prihvatiti plan Svetske zdravstvene organizacije za sprovođenje druge faze istrage o poreklu kovida 19, izjavio je visoki kineski zdravstveni zvaničnik.Zeng Jišin, zamenik direktora Nacionalne zdravstvene komisije Kine, rekao je da je šokiran planom, a posebno teorijom da je virus mogao procuriti iz kineske laboratorije.

On je odbacio takvu teoriju kao glasinu koja je u suprotnosti sa zdravim razumom i naukom.

“Nemoguće je da prihvatimo takav plan za istraživanje porekla“, rekao je on na konferenciji za novinare.

Generalni direktor SZO Tedros Adanom Gebrejesus rekao je prošle nedelje da je preuranjeno isključiti potencijalnu vezu između pandemije i curenja virusa iz jedne laboratorije u Vuhanu, kineskom gradu u kojem je bolest prvi put otkrivena krajem 2019. godine.

Zeng je rekao da se u laboratoriji u Vuhanu ne nalazi virus koji direktno može zaraziti ljude, i podsetio je da je tim međunarodnih stručnjaka, koje je koordinisao SZO, i koji su posetili laboratoriju ranije ove godine, zaključio da je curenje virusa iz laboratorija vrlo malo verovatno i da je najverovatnije potekao od životinje.

Uporedo sa novim zahtevom SZO, više od 6 miliona građana Kine potpisalo je otvoreno pismo Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, tražeći da se ispita da li laboratorija u američkoj vojnoj bazi Fort Detrik ima veze sa poreklom virusa korona.

Istraživački institut za infektivne bolesti američke vojske (USAMRID) u Fort Detriku, u američkoj državi Merilend, zatvoren je u avgustu 2019. godine, nekoliko meseci pre izbijanja epidemije virusa korona. Laboratorija je zatvorena posle inspekcije Američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), a iz tog instituta je saopšteno da je razlog zatvaranja „problem sa infrastrukturom i postrojenjem za dekontaminaciju otpadnih voda“.

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Kineska odbrana je glupa!Kako umjetni virus može potjecati od životinje?!?Nek radije usmjere istragu tko je vlasnik potencijalnih biolaboratirija u Wuhanu(Soroš,Bil Gejts&Comp.)i tko je od stranaca imao pristup njima,kao i kad se zapravo i gdje pojavio u opticaju virus Covid-a,i gdje bi uopće mogao biti napravljen tako komplicirano neprirodan,to se može izvesti tek u 4-5 biolabosa u svijetu,i zna se koji su to i gdje,i tko im je vlasnik!Jer,ako se to ne riješi,ti isti će pustiti i opasnije,zbilja zarazne i smrtonosne viruse,s ciljem depopulacije jednih i cijepljenja-kontrole drugih!Ali,Kina je već u raljama tih,dva koraka ispred ostalih,s dresiranim stanovništvom pod elektronskom itd.kontrolom,što čeka i ostale!

  • Svetovid says:

   Let iznad Kukavičije gnezda II Deo. Svi se prave ludi i zaboravni! Pa, mediji su pre neku godinu objavili vest da je Bil Gates otkupio patent za virus korone od neke američke laboratorija!S v i su u amneziji!!! I sad napadate čoveka što hoće da zaradi na investiranim usd u gmo tehnologiju i da učini uslugu Planeti: da smanji "malo" populaciju homo sapiensa, za nekoliko milijardi. Niti je naziv vrste adekvatan, niti će plan dostići bez još patenata.

 2. Kastrat says:

  Kineski virus iz Vuhana direktno zarazi ljude, dakle tek taj pravi čudo a ovaj koji sada kruži je američki i taj je mala maca u odnosu na kineskog zmaja. A upravo ovi koji istražuju virus tj bilijevi iz SZO-a su jedini i odgovorni za sve ovo što se dešava, po nalogu bilija gubavog. Jer bili je stari vakser on javno govori da vakcinama smanjuje natalitet jer tako steriliše građanstvo, tj. kastrira ga.

 3. Park iz doba Jure says:

  Gađamo se virusima kao govnima, bitno je da bilijeva SZO uzima rukovodstvo nad čitavim svetom u diktatu depopulacije stanovništva ne bi li se smanjile klimatske promene. Dinosaurusi su baš lepo živeli nekada ovom planetom dok im nisu naišle klimatske promene, izgleda da su i oni imali svog bilija i SZO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *