KИНЕСKА ВОЈСKА СТИГЛА У ВЕНЕЦУЕЛУ! Донели KЉУЧНУ ОПРЕМУ са Русима ће БРАНИТИ Мадура

KINESKA VOJSKA STIGLA U VENECUELU! Doneli KLJUČNU OPREMU sa Rusima će BRANITI Madura

1 aprila 2019

Krajem prošle nedelje kineski transportni avioni krcati medicinskom pomoći i opremom, kao i vojnicima sleteli su na aerodrom u Karakasu.

Takav potez jasno pokazuje kome zvanični Peking pruža podršku, a to je jedini legitimni predsednik Venecuele Nikolas Maduro.

Avioni su doneli više od 65 tona medicinske pomoći, a ovaj dragoceni tovar su pratili kineski oficiri i vojnici.

Pored ruskih vojnika, koji su takođe stigli u Venecuelu početkom prošle nedelje, sada su i Kinezi rešili da pokažu Amerikancima kako neće ostaviti Venecuelu na cedilu.

KOMENTARI14 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Vala kupcu i Petru Dobrnjcu…

 2. Dusan says:

  Potpuno resenje Srbije je sto pre vojsku dovesti u punu operatvnu.A to znaci sto pre naruceno nauruzanje preuzeti. Drugo redovno sluzenje vojske krenuti odmah?Jer mlada vojska obrazovana i strucna Da se ubrzano obuci na novim Borbenim sistemima.

  • samostalan says:

   Da pogine i ovo malo mladezi braneci Vucicev rezim. Neka hvala.

   • Boss Serbia says:

    Kome se zahvaljuješ,??? U kojoj zemlji živiš,? Kako se zove.,? Vučić oli Srbija???

    • Miki says:

     Pa ovaj gore bi da ga brani neko drugi,necija druga deca!! Jebo ga Vucic i rezim!! Vucica ima milion a Srbija je samo jedna!!

   • Pera says:

    Sto moras da se vadis na vucica ? Kazi : ja sam kukavica i nisam Srbin ! Ovo je rec o branjenju domovine i nasih bliznjih !

  • Cetnik says:

   Vojna obuka i naoruzavanje jedino u Rusiji, pa da krenemo redom odande naoruzani do zuba da cistimo zapadnu izdajnicku gamad.

   • PRAVOSLAVAC says:

    SALAZEM SE U POTPUNOSTI SA TOBOM CETNIK

  • Budi Bog s nama says:

   Ovo je isto zaključio i Vulin, naša vojska mora da bude operativna, ali najpre rezervisti neka daju doprinos kao i sam Vulin, ja imam 55 i rad sam ako se i malo finansijski potpomognem, i sve je to najpre po svom opredeljenju i dobrom voljom, a mladi i profesionalni samo ako žele da im to bude i dobro plaćeno zanimanje kao u normalnim vojskama, pa udri brate! U Srbiji ima mnogo mladih i kvalitetnih umova koji ne žele da puškaraju i ne treba ih terati, oni i jesu naša najveća sila.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Konačno i Kinezi počeli da vojno pomogne Rusiji, pa nije Venecuela SAMO ruski interes nego i njihov, ali to važi i za Balkan, Balkan ne može da ostane pod zapadnom okupacijom ako žele Put svile.

  • test01 says:

   Kina je ulozila otprilike oko 50 milijardi dolara u Venecuelu a Rusija oko 12. Rekao sam ja lepo da ni Rusija a ni Kina nece pristati na gubitak tih para i gledati mirno kako ce USA uci i opljackati Venecule, ukljucujuci i njihove investicije. Sto bi SLoba rekao, malo morgen !

 4. petrovgrad says:

  Šteta, velika šteta za Kvislinge. Ovaj potez ima da ih demorališe i svi će pobeći za Beć u Nemaćku, što bi rekli ovi što su došli nekada iz Indije.

  • Ivke says:

   pobeći ce kod nas jer smo ih mi obucavali :(

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *