КИНЕСКИ АНАЛИТИЧАРИ ТВРДЕ: Ако крену на Русију, неће се добро провести!

KINESKI ANALITIČARI TVRDE: Ako krenu na Rusiju, neće se dobro provesti!

24 maja 2021

Neprijateljske vojnike čeka neprijatno iznenađenje tokom invazije na Rusiju.

Kineski analitičari ukazali su na okolnosti koje negiraju sve kalkulacije američke komande oružanih snaga za munjevitu pobedu nad Rusijom.Brzo pogoršanje odnosa Moskve i Vašingtona primorava strane stručnjake da sve više razgovaraju o perspektivi direktne oružane konfrontacije Rusije i Sjedinjenih Država.

Istovremeno, zapadni analitičari već počinju da nagađaju da će američkim vojnicima biti dovoljno samo nekoliko dana da zauzmu rusku teritoriju.

„Amerikanci izjavljuju da mogu da zauzmu Rusiju za samo nedelju dana“, navode kineski analitičari.

Međutim, oni primećuju da ruske oružane snage imaju važnu stratešku prednost nad Sjedinjenim Državama, što garantuje da će, „američku vojsku, kada pokuša da prodre u Rusiju, čekati neočekivano iznenađenje“.

„Rusija ima neverovatno veliku stratešku dubinu odbrane. Sjedinjene Države jednostavno ne mogu fizički da preuzmu kontrolu nad tako velikim teritorijama za samo sedam dana“, kažu kineski stručnjaci, ukazujući da geografske karakteristike Rusije neće dozvoliti Zapadu da sprovodi agresivne antiruske planove.

Takođe, Kinezi su se osvrnuli i na „posebnosti karaktera Rusa“, ​​koji su u Kini nazvani „borbenom nacijom“, izražavajući uverenje da će stanovništvo Rusije „u svakom slučaju pokazati neprijatelju žestok otpor“.

Sve ovo na kraju ne sluti na dobro za osvajače Rusije.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Beli Orao says:

  Što ji neki fantaziraju, izgleda nemaju pametnijeg !!!

 2. miliorad5 says:

  koje su ovo nebuloze čak ni sa nuklearnim udarom PUNE snage amerika ne bi mogla da zauzme rusiju za 7 dana.mnogo mračnija priča stoji iza ovakvih busanja i udaranja u bubnjeve rate,jer i hitler je tvrdio da će zauzeti rusiju za 3 meseca i POVEROVALI su mu,znamo kako se to završiloa i ovi danas pokušavaju da napuckaju svoju vojsku budalaštinama o BRZOJ pobedi,ama da rusi metak ne ispale oni ne mogu za 7 dana da predju rusiju sa kraja na kraj,turistički bre:)Ovo je znak da je napad vrlo blizu a cela nova situacija sa belorusijom je potvrda tih predvidjanja.

 3. persida says:

  Kuj god krene, ima da okrene.

 4. Đorđe Petra Adama Prvog says:

  Šta je babi milo toj joj se i snilo. Jednu malu SRJ nisu uspele da slome za 78 dana besomučnog njenog silovanja sa još njih 19, a hoće velikoj mečki Rusiji da prete rešetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *