КИНЕСКИ ЕКСПЕРТИ СТИЖУ У СРБИЈУ да помогну у борби против КОРОНАВИРУСА

KINESKI EKSPERTI STIŽU U SRBIJU da pomognu u borbi protiv KORONAVIRUSA

15 marta 2020

Kinezi još jednom pokazali svoju solidarnost. Naime, doneli su odluku da u Srbiju pošalju doktore i eksperte koji će pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Više od 5.600 osoba preminulo je od koronavirusa širom sveta, dok je 150.551 obolelo, poslednji su podaci. Koronavirus se pojavio u 123 zemlje sveta, a Kina je i dalje najviše pogođena sa oko 81.000 zabeleženih slučajeva.U Srbiji je ukupno zaraženo 46 osoba, a kineski eksperti uskoro stižu u Srbiju kako bi pomogli u borbi protiv virusa.

Sve je više evropskih zemalja koje zbog širenja koronavirusa zatvaraju svoje granice ili najavljuju nove restrikcije narednih dana.

Danska, Poljska, Češka zabranile su ulazak u zemlji svim strancima, s tim što je Prag uveo i svojim državljanima zabranu izlaska iz zemlje

KOMENTARI9 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Zasto nam trebaju Kinezi? Prvorodjeni kaze da se "na sekiramo jer On drzi sve pod kontrolom". On ce danas poceti da dostavlja namirnice i lekove bar u tri staracka domacinstva. Takodje kaze da SVEGA imamo u izobilju. Para,psenice,lekova, klozet papira... Braco Kinezi nemojte dzabe da prevaljujete toliki put. Prvorodjeni ce sve da sredi i bez vas. Cak je odbio da govori o Djikiju,Solaku i Ljoticevcu dok traje opasnost od Korona virusa.

  • Vladimir says:

   Imaš odlično i odgovarajuće prezime 😄😄😄

   • Mladen says:

    Pa da... i onako je njegov lutak rekao da je virus sa fejsbuka..

   • Mladen says:

    E hvala, hvala... samo sa znaš da ljepota nije prelazna stvar.

  • Dr Haus says:

   Zlonameran li si,šta ti to treba?

 2. persida says:

  Dolaze da nas zaraze, po planu medjunarodne mafije koja stoji iza svega. Videcete sta dolazi.

  • Milan says:

   Ne lupetaj. Kad u našim bolnicama bude nedostajalo respiratora kao sad u Italiji, a taj film će i kod nas stići, EU nam tada neće pomoći. EU je danas donela odluku da ne izvozi medicinsku opremu van zemalja EU, ta zabrana važi i za Srbiju. Ja ne vidim ko bi nam mogao pomoći u sličnom slučaju, jedino Kina.

 3. Branimir says:

  Hvala prijateljima iz Kine!! Od srca.

 4. Zdravko says:

  Pomoci ce oni nama da mi njima ne zarazimo njihove zatvorenike, prebacene u radni logor u Boru? Da li moze neko da potvrdi to o keneskim zatvorenicima u Boru?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *