КИНЕСКИ КОНТРАНАПАД: Пекинг тражи да СЗО истражи рад Форт Детрика и тима Ралфа Барика! КО СТОЈИ ИЗА КОРОНЕ

КИНЕСКИ КОНТРАНАПАД: Пекинг тражи да СЗО истражи рад Форт Детрика и тима Ралфа Барика! КО СТОЈИ ИЗА КОРОНЕ

2 августа 2021

АКО већ нису, у Вашингтону ће брзо схватити да им Кина није ни Иран, ни Венецуела. ни Куба.Пекинг удара и много јаче и у – слабе тачке САД.

Портпарол кинеске дипломатије – Жао Лиђијан – јавно је позвао Сједињене Државе да објаве податке о раним случајевима обољења налик на ковид-19, укључујући респираторне болести непознатог порекла у Вирџинији, затим велику епидемију EVALI у Висконсину и необјашњиве упале плућа у близини Форт Детрика у јулу 2019. и случајеве плућних болести повезане са вејпингом, које су се удвостручиле у Мериленду у септембру 2019.

Директор америчког Центра за контролу и превенцију болести прошле је године отворено признао да су неки пацијенти за које се верује да су умрли од грипа били позитивни на коронавирус након што су им постхумно поставили дијагнозу.

САД – нагласио је Жао – треба да спроведу тестирање на нуклеинску киселину и антитела узорака серума „свих наведених пацијената“.

Додао је да Сједињене Државе треба да позову стручњаке СЗО да истраже Форт Детрик и његових више од 200 биолабораторија у иностранству.

Указао је да је база Форт Детрик средишња тачка америчких напора за биолошку милитаризацију, а да је главна институција Медицински истраживачки институт америчке војске за заразне болести.

Међународна заједница и америчка јавност дуго су изражавали забринутост због илегалних, мало познатих и несигурних активности у Форт Детрику. Истраживачки институт са дугом историјом проучавања и модификовања коронавируса суочио се са озбиљним безбедносним несрећама и затворен је 2019. године.

Убрзо након тога у Сједињеним Државама је избила болест са сличним симптомима као ковид-19. По овим питањима, америчка страна никада није дала никакво објашњење свом народу и међународној заједници.

Треће, указао је Жао, САД би требало да позову стручњаке СЗО да обаве истрагу и на Универзитету у Северној Каролини.

– САД криве Институт за вирусологију у Вухану за ширење ковид-19. А у ствари су саме Сједињене Државе највећи спонзор и практичар ове врсте истраживања у свету. Тим Ралфа С. Барика је посебно ауторитет за рад на модификовању коронавируса. Истрага о ономе што су радили Бариков тим и лабораторије разјаснила би да ли је истраживање коронавируса довело до појаве или стварања Sars-CoV-2.

Четврто, Сједињене Државе би требало – додао је Жао – да објаве податке о болесним америчким војним спортистима који су присуствовали Светским ратним играма у Вухану. У октобру 2019. године Сједињене Државе су послале преко 300 људи у Вухан на те Игре. Да ли је неко од њих имао симптоме сличне симптомима ковид-19? Њихови медицински картони морају бити објављени што је пре могуће.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Si Ju Leter Aligeder says:

    Kina oće da im nanu naninu..Ništa nije skriveno što se neće otkriti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u