КИНЕСКИ ЛИДЕР УЧИНИО ВЕЛИКУ ЧАСТ СРБИЈИ: Ђипинг присуствује…

KINESKI LIDER UČINIO VELIKU ČAST SRBIJI: Điping prisustvuje…

16 septembra 2018

KINESKI predsednik Si Đinping prisustvovaće potpisivanju dva koncesiona ugovora koji se tiču izgradnje obilaznice oko BG čime je učinio veliku čast našoj državi – potvrđeno je reporteru „Novosti“ u Pekingu.

Prvi čovek Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u glavni grad Kine gde će zajedno sa liderom najmnogoljudnije države na svetu utanaciti detalje kapitalnog ekonomskog paketa vrednog tri milijarde dolara.

Vučić i srpska delegacija na pekinškom aerodromu dočekana je uz najviše vojne počasti a trasa autoputa kojima je prolazila kolona sa srpskim predsednikom totalno je bila očišćena što je pojačalo gužve na ionako zakrčenim pekinškim ulicama. Zajedno sa Vučićem u srpskoj delegaciji su i ministri Aleksandar Antić, Siniša Mali, Zorana Mihajlović kao i guvernerka Jorgovanka Tabaković.

KOMENTARI2 komentara

  1. Hruscov says:

    Nesto smo prodali, samo vise ne znam sta. Ma sta nas briga, naplatice to od naseg pokolenja kroz veoma povoljne kredite od MMF-a.

  2. Aca says:

    A zasto je predsednik postavio Anu za premijera? Da predvodi parade ili da potpisuje ekonomske sporazume sa drugim zemljama? Vucic je sa ministrima u Kini dok ona paradira Beogradom. Sramota.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *