КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Европљани су бесни јер су схватили да су их САД са Украјином увукле у замку

КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Европљани су бесни јер су схватили да су их САД са Украјином увукле у замку

6 децембра 2022

АМБИЦИЈА Сједињених Држава да извуку максималну корист из украјинске кризе претворила се у катастрофу за Европу, оценио је The Global Times.

Утицајни кинески лист на енглеском навео је да су високи европски званичници „бесни на администрацију Џоа Бајдена“ и да оптужују Америку да „највише профитира од ситуације у Украјини“:„Становници земаља ЕУ почели су да схватају да су упали у замку Сједињених Држава због учешћа у дуготрајној кризи која је довела до инфлације и брзог раста цена енергената. Себичност САД постала је очигледна када је Европа осетила неједнакост у билатералним односима“.

The Global Times подвлачи да су земаље ЕУ и њихови житељи постали главна жртва жеље Вашингтона јер су САД зарадиле велико богатство подривајући конкурентност Европске уније.

Кинески лист прогонозира: „Наставак кризе ће доводити до све већих немира у Европи, јер ће расти незадовољство становништва тамошњим властима“.

KOMENTARI4 коментара

  1. persida says:

    Evropa puca, a polako i Rusija. Ostaju kao igraci Izrael, kauboji i Kina.

  2. Čmarčestr Junajted says:

    Ljuti su NARODI EU jer ne žele biti pioni u igri gladi najbogatijih zapadnih isusovačko-jehobžvskih cionističko-fašističkih degenerika, ali samo trebaju da se oslobode tih parazita. Zašto se masovno ne pobune, počnu da deratiziraju "bezbedonosne" službe locirane u svakom gradu, gradiću,selu, pošto oni štite parazite,u njihovoj su službi a ne u službi naroda, to je sada i najglupljima očita laž. Hoće li se pobuniti i uništiti vladajuće fašističke parazite isusovačko-jehovsko-papističke "elite" ili će da dozvole da ih oni upotrebe ko topovsko meso u kao i uvek izgubljenom ratu protiv Rusije ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u