КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Европљани су бесни јер су схватили да су их САД са Украјином увукле у замку

KINESKI MEDIJI: Evropljani su besni jer su shvatili da su ih SAD sa Ukrajinom uvukle u zamku

6 decembra 2022

AMBICIJA Sjedinjenih Država da izvuku maksimalnu korist iz ukrajinske krize pretvorila se u katastrofu za Evropu, ocenio je The Global Times.

Uticajni kineski list na engleskom naveo je da su visoki evropski zvaničnici „besni na administraciju Džoa Bajdena“ i da optužuju Ameriku da „najviše profitira od situacije u Ukrajini“:„Stanovnici zemalja EU počeli su da shvataju da su upali u zamku Sjedinjenih Država zbog učešća u dugotrajnoj krizi koja je dovela do inflacije i brzog rasta cena energenata. Sebičnost SAD postala je očigledna kada je Evropa osetila nejednakost u bilateralnim odnosima“.

The Global Times podvlači da su zemalje EU i njihovi žitelji postali glavna žrtva želje Vašingtona jer su SAD zaradile veliko bogatstvo podrivajući konkurentnost Evropske unije.

Kineski list progonozira: „Nastavak krize će dovoditi do sve većih nemira u Evropi, jer će rasti nezadovoljstvo stanovništva tamošnjim vlastima“.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  EU je izvršila samoubistvo,S LEĐA.

 2. persida says:

  Evropa puca, a polako i Rusija. Ostaju kao igraci Izrael, kauboji i Kina.

  • Čmarčestr Junajted says:

   Po tebi.

 3. Čmarčestr Junajted says:

  Ljuti su NARODI EU jer ne žele biti pioni u igri gladi najbogatijih zapadnih isusovačko-jehobžvskih cionističko-fašističkih degenerika, ali samo trebaju da se oslobode tih parazita. Zašto se masovno ne pobune, počnu da deratiziraju "bezbedonosne" službe locirane u svakom gradu, gradiću,selu, pošto oni štite parazite,u njihovoj su službi a ne u službi naroda, to je sada i najglupljima očita laž. Hoće li se pobuniti i uništiti vladajuće fašističke parazite isusovačko-jehovsko-papističke "elite" ili će da dozvole da ih oni upotrebe ko topovsko meso u kao i uvek izgubljenom ratu protiv Rusije ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *