КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Овако ће се завршити конфликт између Русије и САД

KINESKI MEDIJI: Ovako će se završiti konflikt između Rusije i SAD

12 aprila 2021

Pogoršanje odnosa između Vašingtona i Moskve moglo bi da dovede do vojnog sukoba dve zemlje. Do ovog su zaključka došli stručnjaci iz kineskog lista Sohu.

Stručnjaci primećuju da SAD koriste EU i NATO da izvrše pritisak na Moskvu. Pored toga, Vašington gura Ukrajinu da pogorša situaciju u Donbasu, što takođe izaziva zabrinutost na ruskoj strani.„Međutim, Rusi su borbena nacija, odlučni su. Rusija je spremna da odgovori na izazov Zapada. Stoga pretnja trećim svetskim ratom ponovo postaje aktuelna“, kaže se u članku.

Analitičari su podsetili da Rusija poseduje jedan od najvećih nuklearnih arsenala na svetu. U isto vreme, Moskva nastavlja da modernizuje ovu vrstu naoružanja. Prisustvo nuklearnog oružja u Rusiji onemogućava pobedu SAD u slučaju vojne konfrontacije između dveju država. Istovremeno, oružani sukob Rusije i SAD ispunjen je ozbiljnim posledicama po ceo svet.

„Stoga, verovatnoća rata između dve zemlje ostaje mala, jer ni Moskva ni Vašington ne žele da ugroze svoju veliku moć, koju nije bilo lako izgraditi“, rezimiraju stručnjaci.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. Pingback: KINESKI MEDIJI: Ovako će se završiti konflikt između Rusije i SAD – Prava istina o svemu

 2. persida says:

  Sukob Jewmerike i Rusije zavrsice se pobedom Kine. Ha ha

  • padre says:

   I to bez mešanja u sukob!

  • M says:

   Koju kemiju uzimam?Besplatnu,vidi se!A ti skupo plaćaš svoju!?!Zmajevu vatrenu vodu?!?Nećeš valjda i u crvenim cipelama šetati na kraju ovih dana?!?

 3. M says:

  Veliki Reset svijeta će se završiti pobjedom Božjeg Plana-Volje!A onaj koji dođe u Njegovo Ime,će biti i otac i majka i kralj...svih ljudi!I onog najmanjeg!

  • persida says:

   Koju hemiju uzimaš, da mi je znati.

 4. M says:

  Kinezi nastoje gledati i čekati svoj pravi tren!Ali,bilo bi im bolje shvatiti da će ako ostanu sami s USA-Zapadom(tj.bez Rusije)oni biti slijedeći za odstrel!Dočim ako budu dio Velike Istočne Koalicije,će zgrabiti i svoj dio kolača,odnosno u najgorem slučaju biti za stolom kad se bude dijelio!

 5. miliorad5 says:

  nuklearni rat je neizbežan,samo je pitanje kog obima će to biti, i kada će biti,a kinezi su buduća supersila sveta.Sreća nisu toliko agresivni kao amerika ali brojnost stanovništva je odlučujući faktor u borbi supersila.Mislim da će kina polako širiti komunizam ali bez prisile i to im je i plan,medjutim to sve pada u vodu ako se desi nuk.rat a sva ja prilika da će do tog rata doći.REALNO je jasno da niko ne može nametnuti sopstvenu dominaciju celom svetu, i to je postalo jasno i kinezima i rusima, još samo da amerikanci to shvate,ali izgleda da oni sporo pale i zato će i doći do sukoba.Postoji mnogo razloga zašto kinezi ili rusi ili amerikanci uopšte nisu u stanju da budu jedina dominantna sila na svetu ali jedan razlog je neosporan i NEPROMENJIV,u pitanju je GEOGRAFIJA BRE, i to je razlog nemogućnosti projekcije sile i kontrole.Ameriku užasno košta ta projekcija sile po celom svetu i nema te države koja to može da finansijski podnese,i ne završi u ekonomskoj propasti.Sad će amerikanci da bankrotiraju zbog sopstvene moći i jedini način vladanja svetom je SARADNJA na DOBROVOLJNOJ zajedničko korisnoj BAZI odnosa izmedju sila i manjih država i nacija.MEDJUSOBNA MIROLJUBIVA KOEGZISTENCIJA koja je bila glavni moto pokreta nesvrstanih,drugog načina NEMA ,sve ostalo vodi u rat.Izgleda da kinezi guraju tu agendu i TO je ono što užasno plaši lopovsko društvo u vašingtonu.Zato su oni u panici a ne zboig ruskih ili kineskih nuk. bombi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *