КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Овако ће се завршити конфликт између Русије и САД

КИНЕСКИ МЕДИЈИ: Овако ће се завршити конфликт између Русије и САД

12 априла 2021

Погоршање односа између Вашингтона и Москве могло би да доведе до војног сукоба две земље. До овог су закључка дошли стручњаци из кинеског листа Соху.

Стручњаци примећују да САД користе ЕУ и НАТО да изврше притисак на Москву. Поред тога, Вашингтон гура Украјину да погорша ситуацију у Донбасу, што такође изазива забринутост на руској страни.„Међутим, Руси су борбена нација, одлучни су. Русија је спремна да одговори на изазов Запада. Стога претња трећим светским ратом поново постаје актуелна“, каже се у чланку.

Аналитичари су подсетили да Русија поседује један од највећих нуклеарних арсенала на свету. У исто време, Москва наставља да модернизује ову врсту наоружања. Присуство нуклеарног оружја у Русији онемогућава победу САД у случају војне конфронтације између двеју држава. Истовремено, оружани сукоб Русије и САД испуњен је озбиљним последицама по цео свет.

„Стога, вероватноћа рата између две земље остаје мала, јер ни Москва ни Вашингтон не желе да угрозе своју велику моћ, коју није било лако изградити“, резимирају стручњаци.

(Правда)

KOMENTARI8 коментара

 1. Pingback: KINESKI MEDIJI: Ovako će se završiti konflikt između Rusije i SAD – Prava istina o svemu

 2. persida says:

  Sukob Jewmerike i Rusije zavrsice se pobedom Kine. Ha ha

  • M says:

   Koju kemiju uzimam?Besplatnu,vidi se!A ti skupo plaćaš svoju!?!Zmajevu vatrenu vodu?!?Nećeš valjda i u crvenim cipelama šetati na kraju ovih dana?!?

 3. M says:

  Veliki Reset svijeta će se završiti pobjedom Božjeg Plana-Volje!A onaj koji dođe u Njegovo Ime,će biti i otac i majka i kralj...svih ljudi!I onog najmanjeg!

  • persida says:

   Коју хемију узимаш, да ми је знати.

 4. M says:

  Kinezi nastoje gledati i čekati svoj pravi tren!Ali,bilo bi im bolje shvatiti da će ako ostanu sami s USA-Zapadom(tj.bez Rusije)oni biti slijedeći za odstrel!Dočim ako budu dio Velike Istočne Koalicije,će zgrabiti i svoj dio kolača,odnosno u najgorem slučaju biti za stolom kad se bude dijelio!

 5. miliorad5 says:

  nuklearni rat je neizbežan,samo je pitanje kog obima će to biti, i kada će biti,a kinezi su buduća supersila sveta.Sreća nisu toliko agresivni kao amerika ali brojnost stanovništva je odlučujući faktor u borbi supersila.Mislim da će kina polako širiti komunizam ali bez prisile i to im je i plan,medjutim to sve pada u vodu ako se desi nuk.rat a sva ja prilika da će do tog rata doći.REALNO je jasno da niko ne može nametnuti sopstvenu dominaciju celom svetu, i to je postalo jasno i kinezima i rusima, još samo da amerikanci to shvate,ali izgleda da oni sporo pale i zato će i doći do sukoba.Postoji mnogo razloga zašto kinezi ili rusi ili amerikanci uopšte nisu u stanju da budu jedina dominantna sila na svetu ali jedan razlog je neosporan i NEPROMENJIV,u pitanju je GEOGRAFIJA BRE, i to je razlog nemogućnosti projekcije sile i kontrole.Ameriku užasno košta ta projekcija sile po celom svetu i nema te države koja to može da finansijski podnese,i ne završi u ekonomskoj propasti.Sad će amerikanci da bankrotiraju zbog sopstvene moći i jedini način vladanja svetom je SARADNJA na DOBROVOLJNOJ zajedničko korisnoj BAZI odnosa izmedju sila i manjih država i nacija.MEDJUSOBNA MIROLJUBIVA KOEGZISTENCIJA koja je bila glavni moto pokreta nesvrstanih,drugog načina NEMA ,sve ostalo vodi u rat.Izgleda da kinezi guraju tu agendu i TO je ono što užasno plaši lopovsko društvo u vašingtonu.Zato su oni u panici a ne zboig ruskih ili kineskih nuk. bombi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u