КИНЕЗИ ИЗНЕЛИ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Ево шта руска војска може урадити Америци!

КИНЕЗИ ИЗНЕЛИ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Ево шта руска војска може урадити Америци!

13 новембра 2019

Русија са својим великим залихама оружја може минимум „десет пута“ да уништи територију САД, пише кинеска агенција „Соху“.

У чланку се наводи да држава поседује нуклеарне бојеве главе, средства за њихов пренос, платформе за лансирање нуклеарног оружја, укључујући авионе Ту-160, стратешке балистичке ракете и платформе за лансирање балистичких ракета морског базирања серије „Бореј“.Лист сматра да Русија наставља да се „понаша грубо“ према САД, „доводећи тиме америчке власти до усијања“.

„Ситуација у свету је таква да се утицај САД смањује и Русија у будућности може да поврати своју супериорност“, истакли су аутори чланка.

Према њиховом мишљењу, САД би могле да нападну Русију због несугласица у вези са ситуацијом у Сирији и Украјини. Међутим, могућност одмазде зауставља Американце.

Државе–чланице НАТО-а треба да буду врло опрезне у примени силе, пошто то може довести до катастрофе, сматрају аутори текста.

KOMENTARI9 коментара

 1. persida says:

  Moze, ali nece. Oni su "partneri".

 2. persida says:

  Kad bi Rusi i hteli, stopirala bi Slobodanka. "Nece Rusi na Amere, da im ovi ne zamere".

 3. padre says:

  Pazi bogati, Rusi su grubi prema mirotvorcima, barcima za demokratiju i ljudska prava, kako samo imaju obraza!

  • Velika Metla says:

   падре,изгледа сам прскочио час србског језика када се учило да се пљачкаши називају миротворцима. Или ће бити пре да је то онај новоговор,којем нас уче западњаци,нисам сигуран? У дилеми сам:::)))

  • Velika Metla says:

   падре,изгледа сам прескочио час србског језика када се учило да се пљачкаши називају миротворцима. Или ће бити пре да је то онај новоговор,којем нас уче западњаци,нисам сигуран? У дилеми сам:::)))

 4. M says:

  Što ne znači da neće odmjeriti interese,snage i pomicanja granica utjecaja,a izvan svog teritorija,a to znači na tuđoj grbači!Ili će zajedno u tome učestvovati za račun trećega!?!To ne znam,nisam tako pametan,niti toliko informiran!Ali u svakom slučaju,oni i ostali veliki,budu prošli mnogo bolje nego mnogi drugi maleni!

 5. Istina says:

  Ako je zbog Sirije i Ukrajine, koliko bi samo puta Rusija trebala da napadne te nato zlikovce do sada, pa ne bi ni postojali, a mislim i da ne treba da postoje, dat ce BOG.

 6. теоретичар says:

  Ма није то то него је оно...Сигурно је једно а то је да Русија неће испунити скривене жеље Кинеза па да им уништи Америку јер они сматрају да после тога може да завлада кинеско царство. Па нису руси блесави, него Кикирези, има да уђете у савез са Русијом под руском командом па онда лепо уништавајте мерику. Ово слепачко и примитвно и приземно кинеско гуркаље русије да сравни америку је само сан кинеза. Неће се4 кина извући из договора о ограничену оружја и потписаће као и све што је потписала америци ове године. Зато им мериканци сметају јер им топе маст а Китајци таман наслагали мало сала. Кинези би мало завади па владај. Па неће моћи јер америка и русија сигурно неће ратовати због кинеза и њихових снова. Засучте рукаве и истерајте амере из јужног вашег мора, па да се мало размисли. Ако преживите. Бандо преварантска. До јуче били сиромашан и попштен свет а од јуче ни ћурак нису имали а кад су га добили, ома почели да га облаче наопако...Китајци.

 7. Velika Metla says:

  Да је фашистичка америка у оваквој могућности према Русији не би чекала ни 5 секунди и већ би напала на Русију. Али,страх козе чува.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u