КИНЕЗИ ОТКРИЛИ КАДА ЈЕ АМЕРИКА КУПИЛА ЗАПАДНУ ЕВРОПУ

KINEZI OTKRILI KADA JE AMERIKA KUPILA ZAPADNU EVROPU

20 oktobra 2022

Pogrešno je smatrati evropske zemlje nezavisnim suverenim državama, u stvari, one nisu ništa drugo do „poseban deo Sjedinjenih Država“, pišu kineski mediji.

„Da bismo pojednostavili razumevanje, hajde da povučemo analogiju. Posle Drugog svetskog rata, mnoge evropske zemlje, kao privrednici, bile su na ivici „bankrota“. Istovremeno, lokalni bogati tiranin Vašington, je uložio veliki iznos novca u kupovinu Evrope – ovaj događaj je u istoriji poznat kao „Maršalov plan“, otkrivaju kineski novinari.Nakon raspada Sovjetskog Saveza, SAD su postale „vlasnik kontrolnog udela u Evropi“. Vašington je počeo da širi proamerički uticaj u raznim oblastima, uključujući vojne, ekonomske, finansijske i kulturne, uništavajući stare temelje.

U svetu nema toliko istinski nezavisnih država, one se, kako navodi izdanje, „mogu izbrojati na prste jedne ruke“.

Evropska unija često slepo prati Sjedinjene Države, čineći „apsolutno glupe stvari“. U članku se koraci koje je preduzela Evropa protiv zdravog razuma objašnjavaju činjenicom da EU jednostavno „sprovodi odluke centrale“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. smraaaad says:

    EUrobija, to je⚰️

  2. Duca says:

    Oni otrkrili a mi svi to već znamo dugi niz godina :-)

  3. Duca says:

    Setimo se užasa EU političara, kad je Tramp počeo da menje mantru, a oni su celog života napredovali i bogatili se na prethodnoj. Svi su izgledali kao dete kome su oduzeli omiljenu igračku. Srećom po njih, došao je laponja i stvari su se vratile "u normalu", opet su srećni robovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *