КИНЕЗИ ОТКРИЛИ СУРОВУ ТАЈНУ: Због једне Путинове изјаве из украјинске војске отишло 70.000 војника…

КИНЕЗИ ОТКРИЛИ СУРОВУ ТАЈНУ: Због једне Путинове изјаве из украјинске војске отишло 70.000 војника…

24 новембра 2021

Једна кратка фраза руског председника Владимира Путина лишила је Оружане снаге Украјине 70.000 војника.Ово мишљење изнели су аналитичари из Kине. Стручњаци кинеског издања Соху пишу у свом материјалу, да је недавно око 70.000 војника украјинске војске, поднело оставку.

Према руским медијима, на ову тенденцију је снажно утицала једна Путинова фраза: Руси и Украјинци су један народ.

Ове речи руског лидера биле су довољне да Оружане снаге Украјине изгубе огроман део трупа усмерених против Донбаса, приметили су стручњаци.

Међутим, упркос доброј вољи Москве, Kијев на такав став реагује крајње раздражено.

Аналитичари објашњавају да су украјинске власти “утувиле у главу” да је Украјина део западне, а не руске културе и да настоји да сарађује са ЕУ и САД, а не са Русијом.

Међутим, ово је сурова самообмана Украјинаца.

„У ствари, САД користе Украјину. Они не желе да директно улазе у сукоб са Русијом, па ц́е деловати рукама неких европских земаља, Грузије и Украјине“, истичу аутори Сохуа.

Према њиховим речима, није случајно што Вашингтон шири свој војни контингент у земљи, напумпавајуц́и га оружјем и наговештавајуц́и „отворена врата” Kијеву у НАТО.

САД спремају велику утакмицу против Русије, у којој је Украјини додељена улога жртвованог пијуна.

(Борба.Инфо)

KOMENTARI8 коментара

 1. Petrovgrad says:

  Ukrajinsa vojska ondosno pripadnici vujske od vojika do generala nisu isto što i nivinarti kojekakivi N1,SNN i sl. Prvo svesni su da su bliski narod i bliske vere i jezičkog govora. Drugo, nisu toliko glupi da ginu za interes zapada, jer druge šanse u sukobu sa Rusijom realno nemaju.

  • Strsljen says:

   Ginuce ameri protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca, Gruzica,Litvanca,Rumuna,Moldavca,Estonca,Finca,Poljaka,Ceha...i svih ostalih.... Pamet u u glavu slovenska braco...da vam ne bude gumica za saku dlara.

 2. Beli Orao says:

  Ако је тачно што се онда нису окренули и очистили Украјину од западњака и про западних власти ! Ослободити државу и натовце истјерати !?!?

  • Marko st says:

   Ваљда из истог разлога као и ми?

 3. Angela says:

  Ne mislim da je jedna Putinova recenica to izazvala, malo preterano. Opste rasulo je u toj vojsci, ne dobijaju plate na vreme, mnogo droge (kao u amer.vojsci!), Nece da ginu za americke ciljeve.Verujem da su to oni Koji se osecaju ipak na rusku stranu.

  • Вељко says:

   Ништа није боље ни код нас који мазохизам они нас бомбардовали и зајебавају а ми односно београдски полтрони и лицемери увлаче у шупак због пара које маришу а ми га плаћамо СРАМ. НАС БИЛО што то трпимо

 4. See Y Leter Aligeder says:

  Kada je jedna tako mala fraza pomogla da se rasformira dobar deo vojske Ukrajine, šta bi onda uradila neka malo duža fraza. Putinu dati Nobelsovu nagradu za mir.

 5. Radojko says:

  mene samo interesuje u koju ce rupu da se zavuce onaj ukrajinski ministar koji trazi sukob sa rusima, kad rusi udju u kijev. posto ce ga ameri odbaciti kao prljave carape kao one u afganistanu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u