КИНЕЗИ ОТКРИЛИ СУРОВУ ТАЈНУ: Због једне Путинове изјаве из украјинске војске отишло 70.000 војника…

KINEZI OTKRILI SUROVU TAJNU: Zbog jedne Putinove izjave iz ukrajinske vojske otišlo 70.000 vojnika…

24 novembra 2021

Jedna kratka fraza ruskog predsednika Vladimira Putina lišila je Oružane snage Ukrajine 70.000 vojnika.Ovo mišljenje izneli su analitičari iz Kine. Stručnjaci kineskog izdanja Sohu pišu u svom materijalu, da je nedavno oko 70.000 vojnika ukrajinske vojske, podnelo ostavku.

Prema ruskim medijima, na ovu tendenciju je snažno uticala jedna Putinova fraza: Rusi i Ukrajinci su jedan narod.

Ove reči ruskog lidera bile su dovoljne da Oružane snage Ukrajine izgube ogroman deo trupa usmerenih protiv Donbasa, primetili su stručnjaci.

Međutim, uprkos dobroj volji Moskve, Kijev na takav stav reaguje krajnje razdraženo.

Analitičari objašnjavaju da su ukrajinske vlasti “utuvile u glavu” da je Ukrajina deo zapadne, a ne ruske kulture i da nastoji da sarađuje sa EU i SAD, a ne sa Rusijom.

Međutim, ovo je surova samoobmana Ukrajinaca.

„U stvari, SAD koriste Ukrajinu. Oni ne žele da direktno ulaze u sukob sa Rusijom, pa će delovati rukama nekih evropskih zemalja, Gruzije i Ukrajine“, ističu autori Sohua.

Prema njihovim rečima, nije slučajno što Vašington širi svoj vojni kontingent u zemlji, napumpavajući ga oružjem i nagoveštavajući „otvorena vrata” Kijevu u NATO.

SAD spremaju veliku utakmicu protiv Rusije, u kojoj je Ukrajini dodeljena uloga žrtvovanog pijuna.

(Borba.Info)

KOMENTARI8 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Ukrajinsa vojska ondosno pripadnici vujske od vojika do generala nisu isto što i nivinarti kojekakivi N1,SNN i sl. Prvo svesni su da su bliski narod i bliske vere i jezičkog govora. Drugo, nisu toliko glupi da ginu za interes zapada, jer druge šanse u sukobu sa Rusijom realno nemaju.

  • Strsljen says:

   Ginuce ameri protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca, Gruzica,Litvanca,Rumuna,Moldavca,Estonca,Finca,Poljaka,Ceha...i svih ostalih.... Pamet u u glavu slovenska braco...da vam ne bude gumica za saku dlara.

 2. Beli Orao says:

  Ako je tačno što se onda nisu okrenuli i očistili Ukrajinu od zapadnjaka i pro zapadnih vlasti ! Osloboditi državu i natovce istjerati !?!?

  • Marko st says:

   Valjda iz istog razloga kao i mi?

 3. Angela says:

  Ne mislim da je jedna Putinova recenica to izazvala, malo preterano. Opste rasulo je u toj vojsci, ne dobijaju plate na vreme, mnogo droge (kao u amer.vojsci!), Nece da ginu za americke ciljeve.Verujem da su to oni Koji se osecaju ipak na rusku stranu.

  • Veljko says:

   Ništa nije bolje ni kod nas koji mazohizam oni nas bombardovali i zajebavaju a mi odnosno beogradski poltroni i licemeri uvlače u šupak zbog para koje marišu a mi ga plaćamo SRAM. NAS BILO što to trpimo

 4. See Y Leter Aligeder says:

  Kada je jedna tako mala fraza pomogla da se rasformira dobar deo vojske Ukrajine, šta bi onda uradila neka malo duža fraza. Putinu dati Nobelsovu nagradu za mir.

 5. Radojko says:

  mene samo interesuje u koju ce rupu da se zavuce onaj ukrajinski ministar koji trazi sukob sa rusima, kad rusi udju u kijev. posto ce ga ameri odbaciti kao prljave carape kao one u afganistanu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *