КИНЕЗИ ОТКРИВАЈУ: Ако Русија употреби нуклеарно оружје у Украјини Америка се неће мешати! ЕВО ЗБОГ ЧЕГА

KINEZI OTKRIVAJU: Ako Rusija upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini Amerika se neće mešati! EVO ZBOG ČEGA

28 septembra 2022

Ruski političar Dmitrij Medvedev dao je neočekivanu izjavu u vezi sa ruskim nuklearnim oružjem i interesima SAD u Ukrajini.

Njegove reči su dovele Vašington u nezgodan položaj. Ovo piše kinesko izdanje Sohu.Prema rečima analitičara iz medija Sohu, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev oštro je kritikovao SAD, koje su, zajedno sa drugim zemljama kolektivnog Zapada, širile lažne izjave o navodnim planovima Rusije da upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini.

Komentarišući antirusku propagandu, Medvedev je skrenuo pažnju na to da se SAD nikada neće istinski zalagati za kijevski režim, jer Ukrajina za njih nije ništa drugo do geopolitički projekat.

„Jedna izjava Medvedeva dovela je SAD u nezgodnu poziciju. On je otvoreno rekao da je sva zapadna pomoć Ukrajini samo posao za Zapad“, navodi se u članku.

Izostanak odgovora iz Amerike bio je prilično neočekivan za svetsku zajednicu, piše Sohu. Posebno imajući u vidu činjenicu da je Dmitrij Medvedev u svojoj izjavi otvoreno rekao: Rusija ima pravo da koristi nuklearno oružje da zaštiti svoj narod i državu.

„Naravno, Medvedev je rekao istinu: čak i ako Moskva upotrebi atomsko oružje protiv ukrajinskih militanata koji predstavljaju direktnu pretnju Rusima, Sjedinjene Države se neće mešati u nuklearni rat protiv Rusije. Ruska strana je dobro svesna da se SAD uvek pridržavaju principa „Amerika na prvom mestu“. Vašington nema hrabrosti da da značajan odgovor“, navodi se u članku.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Ameri će ratovati do zadnjeg ukrajinca. Neće do zadnjeg Amera, to je sasvim sigurno. Ako krene nuklearni rat strateškim projektilima, odoše i oni Bogu pred istinu.

  2. milorad5 says:

    Rusi će gadjati ili poljake koji su već do guše u ratu protiv rusije ili rumune koji su opasna NATO baza za rusku bezbednost ,ili možda obe NATO marionete.To će biti znak za ostale da razmisle o svojim prioritetima:)ali ove dve "države" su na vrhu ruske liste,kao tradicionalni neprijatelji i kao ozbijna pretnja rusiji i zato će ih rusi PORAVNATI,a ne ukrajinu.Možda tu u padne u kazan i zapadni poljsko katolički deo ukrajine,jer ruse to ne zanima ali kompletna ukrajina istočno od kijeva neće biti gadjana nuklearno,jer rusi to sa punim pravom smatraju svojom teritorijom koja im je na prevaru oteta i okupirana.NATO ima 2 opcije,da vrišti ili da ćuti,da POKUŠA uzvratiti paljbu ili da se povuče.Ja mislim da neće prstom mrdnuti makar milioni poljaka ili rumuna isparilo u dimu.Rusi su spremni za otvoreni uništavajući nuk.rat i mogu da pobede u njemu bez problema.Napad ovakve vrste kakav je izvršen na rusiju sa elementima biološkog rata u pokušaju neće ostati bez odgovora na MASOVNOJ uništavajućoj skali.Pokušaj genocida nad rusijom će ostati samo neuspešan pokušaj,ovde više nema mesta za diplomatiju i razne šale,sa ovakvim stvarima se NIKO ne bi šalio.Zapadu je ostalo još malo vremena da razmisli o posledicma ruskih ODLUKA koje su im javno saopštene,a pametniji u NATO paktu će iskoristiti poslednju šansu da iskoče iz tog voza koji ide direktno u pakao.Sledećih god.dana je najopasnije doba u koje je ova planeta zakoračila politički i vojno dosada,sve vod ika nuk.sukobu velikih razmera,neće biti intermedijalnog momenta ,upozoravajućih hitaca i ostalih naučnofantastičnih bajki,kad grune,grunuće punom snagom i iz svih cevi.Neko može reći ,pa to je kraj sveta,ali na to se sasvim cinično može odgovoriti-PA MORA JEDNOM DA MU DODJE KRAJ,i taj preovladjujući cinizam današnjeg sveta je ono što će nas sve i pobiti,u kombinaciji sa poludelom neodgovornom i potpuno nesposobnom gerijatrijom u vrhu USA,sam pogled na njihovog "predsednika " je ZASTRAŠUJUĆA ČINJENICA najhgore noćne more gde igubljeni mentalno nesposoban iuli lud lik ima dugme od bobme u rukama.Postavlj se pitanje "DALI BI DETETU OD 3 GOD. DALI NUKLEARO DUGME DA SE IGRA SA NJIM?"JER navodni bajden je očigledno dostigao konačno taj uzrast mentalno i psihički.Ta osoba je nesposobna za dužnost na kojoj se nalazi ali ipak ga ostavljaju tu,šta to može da znači? pitam se pitam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *