КИНЕЗИ ПОСТАВИЛИ ЗАПАЊУЈУЋЕ ПИТАЊЕ

КИНЕЗИ ПОСТАВИЛИ ЗАПАЊУЈУЋЕ ПИТАЊЕ

16 октобра 2021

Успешно слетање на природни сателит Земље кинеске свемирске станице “Цханг’е-4” довело је у питање веродостојност изјава америчке владе о летовима астронаута НАСА-е на Месец. Такве податке изнели су стручњаци из Kине.Последњих година, Kина је постигла велики напредак на пољу свемирских истраживања, а програм Цханг’е је јасна потврда тога. У оквиру пројекта, кинески научници шаљу свемирске станице на Месец како би проучили површину природног сателита Земље.

Према речима кинеских аналитичара, пуштање у рад једне од ових станица довело је до прилично непријатних последица за Сједињене Државе – поново су на мети сумњи за лажно слетање на Месец. О томе су недавно писали новинари кинеског портала Соху.

„Америчко слетање на Месец можда се заправо никада није догодило“, пишу кинески новинари.

Аналитичари кинеског портала приметили су да је кинеска станица “Цханг’е-4” успешно слетела на Месец, услед чега је лунарни ровер “Yуита-2” почео да ради на површини Земљиног сателита. Услови у којима је морао да ради, поново су изазвали сумњу у истинитост речи америчке владе о њиховој чувеној мисији „Аполло“.

Према званичној верзији Сједињених Држава, у периоду од 1969. до 1972. године било је шест искрцавања америчких астронаута на површину Месеца.

НАСА је потврдила речи Вашингтона разним фотографијама и видео доказима на којима се виде први људски кораци на Земљином сателиту. Међутим, због великог броја недоследности и необичности, појавиле су се сумње у њихову истинитост. Постоји теорија да је снимак направљен у холивудском студију.

„Температура на Месецу осцилира за 300 степени. Због тога кинески лунарни ровер мора периодично да прелази у стање мировања, јер технологија не може да издржи тако велику разлику.С тим у вези, Kина се запитала како су амерички астронаути издржали тако оштру климу, будући да је чак и Yуита-2 принуђена да обустави свој рад? Или је све то заправо била превара и амерички представници никада нису слетели на Месец?“, питају се кинески стручњаци.

Научници су прецизно израчунали време слетања астронаута и показало се да је у том тренутку Месец био на најповољнијој температури, али је то и даље било абнормално за људско тело.

У Сједињеним Државама тврде да су астронауте спасила јединствена свемирска одела, али постоје и додатна питања у вези са овим објашњењем.

Чињеница је да су представници НАСА-е не тако давно признали да у наредним годинама не могу поново послати астронауте на Месец, јер би имали проблема с развојем свемирских одела погодних за рад у тако тешким условима.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI12 коментара

 1. Miki says:

  Koka kola,revolveri na kapisle te sletanje na Mesec je farsa za ceo svet pa i Ameikance same, koje su Rusi potvrdili još davno, a sada i Kinezi delom potvrđuju polako istinu.

 2. Aleksa says:

  Ameri lažu pa ne znaju kako to da sakriju...hahahaha

 3. milorad5 says:

  pa ako ne nadju zastavu i otiske sletanja onda je sve bilo čist holivud,to nije teško proveriti.Samo pošalju drona na mesto sletanja, koordinate su javno poznate. ipak, mislim da se amerikanci ne bi igrali sa takvim stvarima, i da su ipak sleteli na mesec.

  • Čist je ko Suza says:

   Sleteli jesu, jašta, Stenli Kljubrik je to mogao lično da potvrdi svojim kamerama na snimanju sletanja u Arizoni, to je zapravo isto kao i da ste na mesecu, a kada je to potvrdio napokon i javno morali su naprasno da ga ubiju. "Ništa nije skriveno što se neće otkriti" govori Biblija.

 4. Željko says:

  Naravno da nitko nije bio na Mjesecu! Gravitacije na Mjesecu nema ali kako američka zastava se njiše, leluja??

 5. Зунзара says:

  Било су: Супермен, Бетмен, Спајдермен, Мики Маус, Шиља, Попај и Клинт Иствуд. За друге нисам сигуран.

  • RASPUCHIN says:

   Нико од поменутих није био а једини који је могао бити је Чак Норис.

 6. Triglav says:

  sletanje na mesec, pandemija, panem et circenses, divide et impera…

 7. Če Ge Vara says:

  USA, NASA - su kongres masona, fabrikanti su obmane i laži. Pobedili su ruse u svemirskoj trci? Malo sutra, Rusi svoje vojne snage zovu "Kosmičko, zemaljskim i vodenim snagama." Sami su srušili svoje bliznakinje i sami su napravili pandemiju, i sami sve to plaćaju i prave nove podvale. Njihova propast će biti velika o pravednom Božijem carstvu."Biće tu plača i škrguta zuba."

 8. Si Ju Leter Aligeder says:

  O kakvom letu na Mars pričamo, kada ne može ni najsavremenije kinesko vozilo da se spusti i vozi po Mesecu? Kineski kurjoziti će da plane ko palidrvce, a polovinom prošlog veka su tamo terale američke bicikle ko od šale? Trebalo bi najpre celom svetu da plate ratnu otštetu za genocide koje su generisali svojim ratovima a zatim i za obmane i laži. Jer ko laže taj i krade, a ovi su opustošili sav ovaj svet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u