КИНЕЗИ ПРЕДВИЂАЈУ: Америка ће морати да преговара јер Руси имају ново застрашујуће оружје

КИНЕЗИ ПРЕДВИЂАЈУ: Америка ће морати да преговара јер Руси имају ново застрашујуће оружје

14 децембра 2020

Америчка војна команда је толико уплашена новим руским оружјем да покушава да покрене преговоре са Русима о заустављању тог страшног оружја под именом “Буревестник” у НАТО класификацији “Петрел”.

Војни аналитичари су скренули пажњу на чињеницу да су западни медији недавно почели често да помињу интерконтиненталну балистичку ракету Буревестник која се развија у Руској Федерацији.Не тако давно, руска страна је проширила информације да се војна команда припрема за спровођење наредних испитивања перспективног борбеног система.

Према кинеским новинарима, Москва такве информације намерно пушта у јавност како би извршила психолошки притисак на Запад.

Што се тиче саме ракете, многи стручњаци њену главну предност виде у немогућности пресретања.

Техничке карактеристике Буревестника омогућавају му да стално мења путању лета и појављује се на мети ниоткуда, попут духа.

Поред тога, пројектил има нуклеарни погон, који му пружа практично неограничен домет лета.

„Сједињене Државе признају да је Буревестник заиста опасно оружје. Они га се плаше“, примећују посматрачи из Kине.

Руско прихватање такве ракете у употребу може довести до озбиљних последица.

Не само да бојева глава пројектила има изузетно високе перформансе, па тако ни једна земља на свету нема средства да јој се супротстави.

Буревестник ће с правом постати један од кључних адута Руске Федерације.

Из тог разлога, Сједињене Државе не напуштају покушаје преговора са Москвом о прекиду рада у овом правцу. Међутим, руско руководство не намерава да напусти тако моћан инструмент притиска.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARI3 коментара

  1. I Love persida says:

    Kada ovo povežemo sa prethodnim člankom vidimo gde ide lova Rusije, sigurno ne ide na hranu i plate već na baba-roga oružija i na vojnu tehniku i ljudsku silu. Nisu ministri krivi ako pričaju bajke, narod je gladan jer ne može da se hrani iz vojnog budžeta, za to je potreban neki prehrambeni ili slični budžet.Srbija svojim izvozom hrane ne može da namiri ni jedan najmanji ruski grad.

  2. da da says:

    Gore na slici je krstareća raketa dometa eventualno 1000 km.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u