КИНЕЗИ ШОКИРАЛИ СВЕТ: Ево шта НАТО спрема Русији

KINEZI ŠOKIRALI SVET: Evo šta NATO sprema Rusiji

15 septembra 2018

SAD su navikle da vrše kontrolu nad Ruskom Federacijom u saradnji sa Evropom. Međutim, zemlje EU su u poslednje vreme imale mnoštvo problema, a SAD će morati da računaju na sopstvene snage u slučaju otvorenog vojnog sukoba sa Rusijom.Nedavni članak objavljen u kineskom izdanju Jinri Toutiao kaže da je ruska vlada sigurna i tačna u svojim akcijama. Kremlj čak ni ne razmišlja o tome da se povinuje Vašingtonu, niti prati put agresije. Rusija deluje isključivo u sopstvenim interesima i u interesu nacionalne bezbednosti, navodi se u kineskom izdanju.

Međutim, SAD prate potpuno drugačiji put ponašanja. Broj NATO baza u zemljama Istočne Evrope, kao što je Poljska ili baltičke države, u poslednjih nekoliko godina raste. Prema zvaničnim podacima, postoji nekoliko hiljada NATO vojnika i više od 100 tenkova u zemljama Istočne Evrope.

Zanimljivo je da NATO vidi glavnu prednost svoje vojske u vazduhoplovnim snagama. Ukoliko je potrebno, zemlje članice NATO-a mogu imati čak 5.000 ratnih aviona spremnih u najkraćem mogućem roku. Međutim, malo je verovatno da će se NATO usuditi da bombarduje Rusiju, navodi se u kineskom izdanju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI12 komentara

 1. kiki_ ćeraćemo se says:

  Oni misle da rašire baze po svetu pa da izgleda kao da je braću Ruje ceo svet napao, ali braća Kinezi će da nam odbrane Ruse, jer kao što ste već pisali nedavno i sami, ameri drhte od kineskog supersoničnog neuhvativog oružja koje će da se stavi u dejstvo.

  • kiki_ ćeraćemo se says:

   Lepo će se istumba, pa kom opanci, obanci, kom obojci, obojsci.

 2. Dane Radakovic says:

  Nato jaci od rusije

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   u to veruju ljudi sa IQ 50 i manje

  • AnonimuSRS says:

   Hahaha a ko ke za to da si ti glup , hahahhaahahha

 3. milorad says:

  oni su izgubili vazdušnu nadmoć, ne samo da rusija ima superiorne pvo sistem, od kojih NATO i USA ozbiljno paaju u nesves, rusi imaju i VEOMA , ponmavljam VEOMA snažnu avijaciju.Rat je na pragu i na kraju krajeva videćemo šta će biti, ali moje simpatije i mislim i realno moje procene su na strani rusa.Englezi su samo podivljala pudlica na čelu zapadnog ludila , ali ono što laju iz londona je TAČNO ono što misle u vašingtonu.Putin i šojgu su sasvim svesni a mislim i svaki običan prašinar u rusiji o čemu se tu radi i da rat samo što nije počeo. Ovo što se sada dešav u svetu će se rešavati oružjem i to VEOMA OŠTRO.Ako amerikanci misle da će njihova teritorija izbeći žestoka RAZARANJA VEOMA SE VARAJU.

 4. M says:

  Što je tu novo?!?

 5. Deda Micko says:

  Nato je popusio, Rusija moze da ih dokrajici, ali se ne usudjuje. Znaci da imaju istog gazdu.

 6. Hruscov says:

  Ne malo nego nikako. Jedino sto mogu to je totalni napad raketama i dronovima, pa kako bude...a bio bi to kraj svega.

 7. Vojna i ojdesve says:

  I tele see rodilo u Izrael...

 8. Pastrovic says:

  Deda, i ja mislim taman tako! Zato su se Rusi i povukli, da ne kazemo - pobjegli sa Kosmeta one "divne" 2004, i dozvolili ovoliko propadanje Srbije. Fala Putinu sto nam je "obogatio" mucnu istoriju!

 9. NIKOLA says:

  naivni ste svi ovde rat se vodi na sve nacine kao ip rotiv srbije koliko je gladnih u srbiji 800 000 koliko ih se pobije lekovima farmacije nato pakta nitko ne zna oni lece ruse napadaju na sve nacine rat u ukrajini siriji sankcije i po meni ono prvo sto ce uraditi bioloski rat novim bakterijama i virusima na taj nacin populaciju zbrises bez tenka nano lekovima koje ce nastojati u rusiju da gurnu kao lece ljude itd hranu stvaraju tanke nano slojeve na hrani kroz koje ne moze prodreti mikroskop kod pregleda a u hrani otrov razni h vrsta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *