Кинези створили НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК!?

Кинези створили НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК!?

10 априла 2015

china-america-and-a-new-world-order 2345Можда не би било лоше улагати у учење кинеског језика.

Милијардер Џорџ Сорос је 2009. године позвао комунистички режим који управља Кином да успостави „Нови светски поредак“. Сада у 2015. години је јасно да се Пекинг прихватио свог задатка.

Међутим, упркос томе што су западне власти описане као беспомоћни и збуњени посматрачи у читавом овом процесу, очигледно је да су глобалисти Европе и Америке умешали своје прсте у успон кинеских комунистичких аутократа.

Између осталог, аналитичари и званичници су забринути због чињенице да се кинеска диктатура полако креће ка врху институција „глобалне владавине“. Агенти Пекинга се сада налазе на челу многих важних агенција Уједињених нација, укључујући чак и Савет УН за „Људска права“.

Међу установама на које кинески комунизам има утицај је и мало позната Организација за индустријски развој УН (УНИДО). Сигурно је да ће Кина ускоро добијати све већа права да учествује у међународним питањима.

Доста је забрињавајућа чињеница да је кинески комунистички агент, Хоулин Жао, одабран прошле године да води Међународну јединицу за телекомуникације УН (ИТУ). Ова агенција је годинама покушавала да присвоји контролу над интернетом. Као да није довољно што је на челу ове агенције сада оперативац тоталитарног цензорског режима, Жао је у име ИТУ рекао: „Немамо заједничку дефиницију цензуре“.

Међу осталим личностима УН које припадају кинеском комунистичком режиму је и Маргарет Чан, генерална директорка Светске здравствене организације УН (WХО). WХО се труди да уведе све драконскије мере над човечанством под изговором „здравља“, почевши од пореза на дуван, па све до карантина у Африци, у које је Чанова желела да пошаље војнике.

Глобалним скупом Конференција о одрживом развоју УН 2012. године, председавао је злогласни антиамерички кинески комуниста, Ша Зуканг. Поред тога што је отворено показао мржњу према Америци, он је и уручио награду кинеском генералу који је одговоран за масакр студената на тргу Тијенамен.

Ово је само почетак дугорочног плана Пекинга да завлада Уједињеним нацијама. Виши званичници режима се већ месецима хвале како Пекинг обучава особље које ће се инфилтрирати у агенције УН и друге механизме „глобалне владавине“.

Када је реч о „глобалној економској владавини“, комунистички режим је био још смелији. Пекинг већ годинама покушава да издејствује „деамериканизовани“ такозвани „Нови светски поредак“ у којем ће, између осталог, имати више утицаја на институције као што је ММФ. Обамина администрација и понеки савезници САД су му у томе помогли, а једину препреку сада представља Конгрес, који је под притиском глобалиста да се преда.

Врховни комунистички кинески званичници и централни банкари се већ дуго боре за ММФ како би увели нову планетарну валуту која би заменила долар као глобалну валуту. Комунистички кинески оперативци већ навелико раде на томе, а чак и тренутни директор ММФ-а отворено каже да је могуће да се седиште ММФ-а пребацило из Вашингтона у Пекинг.

Пекинг полако контролише све већи број институција, тежећи ка новом „мултиполарном“ светском поретку. Чак и традиционални савезници САД се сада придружују Азијској банци за улагања у инфраструктуру (АИИБ) са седиштем у Шангају. Још пре тога је било речи о новој међународној „развојној“ банци БРИЦС-а, која би заменила ММФ.

Заправо, сматра се да комунистички режим не жели да уништи постојеће међународне организације, већ жели да створи суплементарне, делом комплементарне а делом компетитивне, канале за обликовање међународног поретка ван вођства Запада.

Иначе, режим који управља Кином је убио више људских бића него било који ентитет у историји. Он и даље убија на милионе нерођене деце сваке године присилним абортусима, који су део „политике једног детета“, а коју финансирају САД и УН.

Овај режим немилосрдно прогони хришћане и друге религијске мањине, али и свакога ко се усуди да се успротиви тиранији. Режим чак узима људске органе од политичких затвореника и религијских дисидената. Упркос тврдњама да се режим претвара у „капиталистички“, чињенице показују другачије. Узмите само у обзир да свим већим „компанијама“ управља режим. И поред тога, Пекинг још увек има подршку глобалиста са Запада.

Један амерички стручњак, Мајкл Пилсбури, који је радио за бројне америчке администрације, навео је у својој скоријој књизи да су западни лидери преварени. Према његовој анализи, Пекинг функционише по тајној дугорочној завери коју је покренуо још Мао Цедонг, а чији је циљ да се САД замене на месту водеће силе.

Међутим, многи докази указују на то да је пад западног света и успон комунистичке Кине намерно потпомогнут од стране глобалиста у САД и Европи. Нпр., Дејвид Рокфелер је једном приликом похвалио комунистички кинески режим, рекавши да је Кина под вођством Мао Цедонга један од најважнијих и најуспешнијих експеримената у људској историји.

Милијардер Џорџ Сорос је чак експлицитно рекао да комунистичка Кина треба да успостави „Нови светски поредак“ на исти начин као што су то САД чиниле до сада.

Након тога, Обамина администрација је по први пут у историји позвала војску комунистичке Кине на мисију „размене“ са америчком војском.

Кинези поседују све већу контролу над „глобалном владавином“, а намеће се питање како ће „Нови светски поредак“ који они праве изгледати?

Да ли ће УН постати глобална власт под доминацијом диктатора, а ММФ планетарна централна банка? Уколико Запад жели да слобода и западна цивилизација преживе, овој завери се мора стати на пут.

Алекс Њумен (TheNewAmerican)

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u