КИНЕЗИ ЗАНЕМЕЛИ НА РУСКИ ОДГОВОР АМЕРИЦИ

КИНЕЗИ ЗАНЕМЕЛИ НА РУСКИ ОДГОВОР АМЕРИЦИ

10 октобра 2021

Kинески читаоци информативног портала “Гуанцха” анализирали су одговор руског дипломатског одељења на антируски напад појединих представника америчких власти.Читаоци су се дивили реакцији Москве на предлог америчких сенатора да се 300 америчких дипломата протера из Сједињених Држава.

Читаоци су приметили да су представници руског Министарства спољних послова дали тачну оцену претњи које долазе из Сједињених Држава, а такође су мирно известили о последицама таквих корака Американаца.

Kинески аналитичари нису занемарили званично саопштење руског Министарства спољних послова као одговор на предлог америчких сенатора да се из Америке протера триста руских дипломата ако Москва не повећа број дипломатских виза за Американце.

Тако је Министарство спољних послова послало поруку да ће руско руководство морати да одговори на такве мере Вашингтона затварањем свих америчких амбасада и конзулата који се налазе на руској територији.

Kинези су били запањени реакцијом Русије на могуће протеривање триста дипломата из Сједињених Држава.

Читаоци „Гуанцха“ поздравили су такву реакцију руског дипломатског одељења, приметивши да је Москва послала Вашингтону опасно упозорење хладнокрвно извештавајући о последицама непромишљених мера Американаца.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u