КИСИНЏЕР ОТВОРЕНО ПРИЗНАО: Колективни Запад предвођен САД је у рату са Русијом

KISINDŽER OTVORENO PRIZNAO: Kolektivni Zapad predvođen SAD je u ratu sa Rusijom

29 decembra 2022

HENRI Kisindžer, bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost i državni sekretar SAD, otvoreno je priznao da je kolektivni Zapad predvođen SAD u ratu sa Rusijom zbog Ukrajine, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za program Velike igre, odlomak koji je u sredu emitovao Prvi kanal.

Prema rečima Lavrova, rusko ministarstvo spoljnih poslova je u časopisu Spektator pročitalo Kisindžerov članak „Kako izbeći još jedan svetski rat“ o tome kako bi se sukob u Ukrajini mogao rešiti.– Iznenađujuće je da niko nije obratio pažnju na frazu pomenutu u ovom članku kao nešto što se podrazumeva. Ona kaže sledeće: „dve nuklearne sile se bore protiv konvencionalno naoružane Ukrajine – rekao je ruski šef diplomatije.

– „To je verovatno frojdovski lapsus, iako je Henri Kisindžer mudar čovek i ne govori ništa bez razloga. Ali to je otvoreno, iskreno priznanje ko je s kim u ratu – rekao je ministar i dodao da “ kolektivni Zapad na čelu sa nuklearnom silom – Sjedinjenim Američkim Državama – bori se“ protiv Rusije i ova konfrontacija je proglašena posle puča u Kijevu.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Matori krokodil otkriva toplu vodu na Havajima.

  2. Velika Metla says:

    Ajdeeeeee..........., a mi to nismo znali. E hvala satanisto za ovu inVormaciju. Ništa ne bismo znali bez tebe. UDRI RUSIJO VRAGA NE OSTAVI MU TRAGA !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *