КИТАРОВИЋЕВА: Не видим да ћемо се са Србијом икада сложити

KITAROVIĆEVA: Ne vidim da ćemo se sa Srbijom ikada složiti

5 avgusta 2018

Ne vidim da ćemo se sa Srbijom ikada složiti o prošlosti, ali moramo zajedno raditi u cilju bolje budućnosti, rekla je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, komentarišući za N1 to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „Oluju“ uporedio s progonom Ane Frank.Vučić je večeras u obraćanju na skupu u Bačkoj Palanci povodom godišnjice progona Srba u „Oluji“ podsetio da su nacisti 4. avgusta 1944. godine provalili u sigurno skrovište jevrejske devojčice Ane Frank i odveli je u logor da umre, a da su oni „koji su, na isti taj dan, 4. avgusta 1995. godine provalili u krajišku sigurnu kuću, ubili više od dve hiljade ljudi i 250.000 prognali“, prenosi Tanjug.

Hrvatska predsednica večeras na pitanje regionalne N1 šta može danas da kaže, 23 godine nakon „Oluje“, rekla je da je to bila besprekorna vojna akcija.

„Ponosna sam što sam ovde, što mogu biti deo događaja kojim zahvaljujemo hrvatskim generalima“, rekla je Grabar Kitarovićeva, koja je večeras u Kninu na centralnoj manifestaciji obeležavanja „Oluje“ odlikovala hrvatske generale Anta Gotovinu i Mladena Markača.

KOMENTARI8 komentara

 1. spira says:

  Naravno da ne vidiš jer ne želite posrani ustaše

 2. Karital says:

  Lipa naša predsjednice!

  • bwahahahahaaaaa says:

   Prezime joj savrseno ,ahahahahahaaaaaaaa...iz prezimena se vidi sta ce te da dobijete na kraju "balade",bwahahahahaaaaaaaaa...

   • Karital says:

    Ona to a ti grabu!

 3. Miraš says:

  "...ali moramo zajedno (?) raditi u cilju bolje (?!) budućnosti, rekla je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović." VI STE ODABRALI NEZAVISTAN PUT HRVATSKE i to UZ OSTVARENJE BOLESNOG CILJA DA HRVATSKA BUDE ČISTA BEZ SRBA. Da imate i ovaj drugi cilj to je bilo jasno pre početka sukoba i na samom početku sukoba 1991. godine. Posle svog tog zla urodjeni pragmatizam vas tera opet na "ZAJEDNO". Budite dosledni i držite se svoje nezavisnosti te i svoje lipe i vrle braće iz Albanije, a "ZAJEDNO" sa Srbima ste sami ubijali odavno i konačno ubili.

 4. dr. Muhamed Tuđman says:

  Ne vidimo mi da će hrvacka još dugo postojati, sudbina vam sleduje NDH i Hercegbosne.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Kromanjonci su najsiromašnija članica EU, jadniji su i od Bugara i Rumuna, i CIA priznaje u svojim izveštajima da je realni BDP Srbije značajno veći od Kromanjonije, imaju najveću svetsku emigracionu stopu,svi beže iz te ustaške tvorevine, sada je tamo oko 3 mil stanovnika i godišnje ode oko 300.000 a i bela kuga ih "jede", svake godine ih je 20.000 manje u odnosu na rođene, dužni su ko Grčka,uskoro im sledi bankrot. Hrvata za 10 godina neće biti i u pravu si, proći će kao NDH i Hercegbosna-niko ih se neće sećati a Kromanjonci će se konvertovati u nemce,irce,kanađane...

 5. NESO says:

  Hrvati su narod koji se stidi svojih zločina.Kada im Srbi vrate dug za Jasenovac tada ćemo se pomiriti sa njima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *