Кличко љут: „НИСАМ ПРИЧАО СА ЗЕЛЕНСКИМ ОД КАД ЈЕ ПОЧЕО РАТ“

Kličko ljut: „NISAM PRIČAO SA ZELENSKIM OD KAD JE POČEO RAT“

4 decembra 2023

GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko izjavio je da se Ukrajina „kreće ka autoritativnom sistemu“.

To je preneo „Kijev Indipendent“ uz ocenu da je Kličko time uputio prikrivenu kritiku predsedniku Ukrajine Vladimiru Zelenskom.– U nekom trenutku, nećemo se razlikovati od Rusije, gde sve zavisi od hira jednog čoveka – rekao je Kličko za nemački Špigl.

Kijevski gradonačelnik rekao je da je Ukrajina bila praktično bez liderstva i u haosu tokom prvih meseci ruskog napada, i pohvalio gradonačelnike ukrajinskih gradova da su odigrali ključne uloge u liderstvu, „štiteći svoje sugrađane i podržavajući vojsku“.

Međutim, Kličko veruje da u predsedničkom kabinetu vide gradonačelnike samo kao prepreku centralizaciji moći. Uprkos tome što je gradonačelnik glavnog grada, Kličko je otkrio da nije pričao sa Zelenskim otkako je počeo ruski napad na Ukrajinu.

Iz kabineta Zelenskog nisu odgovorili na zahtev za komentar.

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Verovatno ste se posvađalo oko toga ko će prvi puške da se dohvati. -:)))))))

 2. E.Lirsch says:

  Ovu jajaru su ustolicili Nemci a za njih i radi. Obucen uod BND-a i ispranog mozga...

 3. Kosovac says:

  Uočljivo je da su novinari dobili nalog da forsiraju Vitalija Klička. Znači, priprema se zamena za Zelenskog, eto našli jednog koji nije previše lajao protiv Rusa.

 4. Gagi says:

  Jeste, sada ce Klicko kao dokazani borac da izadje na megdan Rusima. Prvo su probali sa glumcem, sada sa bokserom, kasnije ce sa nekim pevacem i sve tako dok ovaj sou biznis traje. Jedini mali problem im pravi ta poteskoca, Rusi se ne zamlacuju sa njihovim eksperimentima nego ih gaze i oslobadjaju svoju istorijsku kolevku. Mora se priznati, nekada su se i Rusi zamlacivali sa onim Minsk sporazumima dok se nisu prenuli iz bunila i hipnoze. Uvek je hipnotizer delotvoran dok mu se veruje i dopusti mu se da nad nama ima moc raspolaganja i kontrole. Narod je sasav i lud, pored tolikih istorijskih stradanja i masakara od te zapadne kolonizatorske koalicije, politicke barabe nas opet i ponovo ubedjuju da su to dobronamerne cike a da smo mi koji smo pobijeni gresni krivci. Danas je valjda jasno sta je ponovo u pitanju, Rusi to odlicno razoblicavaju i demantuju.

 5. RASPUCHIN says:

  Pacovi iskaču , znači da je brod počeo da tone.

 6. 1 mnooogo dobar ćo'ek says:

  lepotan brate, a vidi se i taj iskren pogled prepun postenja i dobrote🤣🤣🤣. Pravi isusov pokvarenjak, lazov, ubica, lopov, na jehovskoj religiji odgojen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *