KLIČKO PLAĆENIK ZAPADA – Ovo je dokaz da Zapad stoji iza opozicije u Ukrajini

KLIČKO PLAĆENIK ZAPADA – Ovo je dokaz da Zapad stoji iza opozicije u Ukrajini

5 marta 2014

0,,17381803_303,00 Klicko VitaliyDržavni udar do kojeg je došlo u Ukrajini je po svim znacima bio isplaniran unapred, čak su i “glumci” u njemu bili su poznati. Pre nego što je demokratski izabrani predsednik Viktor Janukovič otišao u ilegalu, a parlament preuzele zapadne marionete i neonacistički razbojnici, skoro svi su znali šta su zapadne geopolitičke “arhitekte” planirale na svojoj šahovskoj tabli.

Direktive su izrečene u više navrata, planiranje nereda je bilo isplanirano i okretali su se brojevi telefona, pre nego što se situacija otela kontroli, dok su vlasti pokušavale da održe red i spreče ono što se dogodilo u Ukrajini. Ta upozorenja su došla od stranih analitičara, vladinih zvaničnika i lidera na visokom nivou, a ipak su oni koji su bili na vlasti u Ukrajini bili su nemarni u sprečavanju puča ili su bili potpuno nemoćni da ga zaustave.

U svakom slučaju, nemogućnost predsednika Janukoviča da održi red, i zaštiti Ukrajince od užasa, je izdaja svog naroda i neuspeh u ispunjavanju svoje dužnosti, bez obzira na to koji su makijavelistički ciljevi i “glumci” sa zapada bili. Činjenica je da su oni uspešno zbacili vladu i poslali predsednika u ilegalu.

Nije tajna da je Zapad bio iza prethodne Narandžaste revolucije u Ukrajini, kao što se i znalo da je istu infrastrukturu koristila trojka SAD/NATO/CIA da destabilizuje zemlju u prethodna tri meseca. To se sve dogodilo kada je Janukovič odlučio da kaže ne Evropskoj Uniji, koja u suštini nije ponudila ništa, i rekao da ruskoj Carinskoj uniji koja je ponudila 100 milijardi dolara.

U stvarnosti, EU je ponudila Ukrajini “bolji život” za građane ako bi postala njihova članica. Cilj im je bio postavljanje vojne infrastrukture NATO-a u Ukrajini i ekspanzija sve do ruskih granica. Ove planove je podržala tzv. ukrajinska opozicija, koja nije imala interes da podrži narod, koliko da uništi i preuzme vlast. Dozvolili su upotrebu terora, nasilja i ubistva na ulicama Kijeva.

Razgovor između pomoćnika državnog sekretara Viktorije Nuland i ambasadora SAD u Ukrajini Džefrija Pjata, koji je objavljen na internetu, iz prve ruke se vidi umešanost Amerike, koja je čak bila u dolsuhu sa Ujedinjenim nacijama u nezakonitoj promeni vlasti.

Grupa hakera, Anonimus Ukrajina, objavila je nove imejlove po kojima se vidi da su vodeći opozicionari samo “igračke” zapadnih sila. Iz grupe su rekli da su zapadne specijalne službe pokušale da te imejlove trajno uklone sa interneta.

Mejlove koje je objavila grupa Anonimus Ukrajina je korespodencija između Laurajnasa Jonavičijusa, savetnika predsednice Litvanije, i Vitalija Klička. Oni su slučajno otkriveni, kada su Anonimusi hakovali mejlove iz administracije Litvanije i u njima se vidi da je Kličko kontroslisan od strane Zapada preko litvanijskog posrednika.

U korespodenciji se piše o Kličkovoj budućnosti i da je on saglasan sa njihovim uslovima. Takođe, pominje se novac i kako će doći do uplate, poseta ambasadi Litvanije i njegov bankovni račun u Nemačkoj, gde će se pomenuta sredstva preneti.

Kličkov je mejlove slao sa domena “Kličklo menedžment grup GmbH”, koji je registrovan u Nemačkoj. Poznato je da je Kličko nekoliko puta pre preokreta putovao u Nemačku.

Korespodenciju možete pogledati OVDE

(voiceofrussia.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. miroslav says:

    Zapad na celu sa amerikom je pojeo govno kad je bombardovao srbiju samo zato da bi vidio kako ce da reaguje Rusija u to vrijeme pijanog Jeltcina i kad je prisilio U.N. da prizna Kosovo kao nezavisnu drzavu sa onom frazom da "Svaki narod ima pravo da odluci u kojoj drzavi ce da zivi i da ima pravo na auto determinaciju" tako da danas ako rusi u ukrajini ili sami ukrajinci i bilo koji pripadnici ruskog naroda u bilo kojoj republici koja je pripadala sovjetskom savezu zele da se odvoje odnosno da se osamostale ili da se pripoje ruskoj federaciji imaju potpuno pravo na to tako da americke ulizice iz devedesetih godina danas moraju da jedu sva govna koja su izasrali u vrijeme rusenja Jugoslavije, da zacepe usta i da trpe sve ovo sto ce se desiti u tim regionima jer glupost koji su ucinili u tim godinama kad su mislili da su svemocni danas im se vraca kao bumerang. Zamislite sadasnju situaciju: Skotska pravi referendum da se odvoji od Engleske, Irska ide istim putem, Katalunja i Pais Vasko u Spaniji vec se spremaju za odvajanje od Spanije, Korsika oduvijek nastoji da se odvoji od francuske dok Italija vise nemoze da trpi da sjeverno razvijena i industrijalizana Italija mora da pomaze juzno nerazvijeni dio te zemlje i da placa pomoc teritoriji koju kontrolise mafija, tako da je osnovana sjeverna liga koja takodje razmatra mogucnost da se ta zemlja podijeli. Sta onda sad mogu da komentarisu ti kreteni u vezi sa ukrainskom situacijom? Mogu samo da jedu govna i da trose pare na mafijase koji zele da profitiraju takve situacije. Samo sto je ta mafija mnogo skupa i ne razumijem kako to vec nisu shvatili na balkanu kad su tu bas poceli da prave svoje eksperimente.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *