КЛИНТОН У БИХ ДОБИО НАГРАДУ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО: Осећам се ужасно јер смо… (ВИДЕО)

KLINTON U BIH DOBIO NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO: Osećam se užasno jer smo… (VIDEO)

7 maja 2018

Bivši predsednik SAD Bil Klinton izabran je u Savetodavno veće Bosne i Hercegovine i tu novost je podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter. Klinton je primio nagradu za životno delo zbog velike posvećenosti okončanju ratnih dejstava u BiH. Prošle godine, nagradu je dobio bivši potpredsednik SAD Džo Bajden.

Bosansko veće dodeliće nagradu za životno delo Bilu Klintonu

Savetodavno veće za Bosnu i Hercegovinu (ACBH) je u Vašingtonu organizovalo gala večeru povodom 75 godina od obnove bosanskohercegovačke državnosti u Mrkonjić-Gradu.– Osećam se grozno zbog ishoda Dejtonskog mirovnog sporazuma, ali tada nam je bilo bitno da zaustavimo rat. Nije vam potreban sistem poput Dejtona za političku paralizu, jer se onde gde nema razlike između činjenice i fikcije lako može izgubiti sve – naveo je Klinton.

On je naveo da je počastvovan što su ga pozvali i prisetio se kako „su zajedničkim snagama radili na okončanju rata pre više od 20 godina“.

– Počastvovan sam što sam izabran u Savetodavno veće Bosne i Hercegovine, jer smo zajedno okončali rat pre 20 godina. Sada kada smo suočeni sa današnjim izazovima, možemo mnogo da naučimo od ljudi iz BiH, koji su izabrali da se okrenu budućnosti, a ne prošlosti – naveo je Klinton.

Posebna priznanja dodeljena su i generalima Gordonu Salivanu i Vesliju Klarku, bivšem zapovedniku NATO za Evropu i bivšem članu Predsedništva BiH Harisu Silajdžiću.

KOMENTARI7 komentara

 1. zgrožen says:

  to ne može Srbin da napravi...

 2. Velika Metla says:

  Imate mu zašto i zahvaljivati,pobio vam je 5000 balija! Treba Srbi da mu se zahvale,što im je olakšao posao!

  • evangelist says:

   Nama je posle ubio 3500 Srba u nato bombing campain. Zato ga balije časte.

  • evangelist says:

   I onda osiromašio i ozračio Srbiju za do kraja našeg postojanja, jer inače išćezavamo.

 3. Velika Metla says:

  Potpuno je razumljivo zašto ove pogani imena naci-amerikanci ne žele nikada o prošlosti da govore,a ni da je čak ni pomenu! Iz prostog razloga što je njihova prošlost(a on je deo te prošlosti) toliko zla napravila po svetu,i da je ostatak sveta iole normalan i pravedan bojkotovali bi ovu genocidnu tvorevinu imena naci-amerika,i pravdu priveo(pošto se ovakav ološ nikada pravdi neće privesti)k njima,a posle toga im i oduzeti komplet celu imovinu!

 4. Mi says:

  Dobre li političare imate Bosanci, što vas je manje u Bosni to je više priznanja i nagrada podršci "prijatelja" . Zaustaviše rat koji je neka ološ započela.... Oni su vaši prijatelji i uče vas ko su vam neprijatelji..... "Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta"....

 5. Trifun says:

  Radioaktivni otpad. Made in USA. Divna buducnost! Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *