КЛИНТОНОВ И ВАЈНСТИНОВ ДЕТЕКТИВ ЈЕ МРТАВ: Лекари га искључили са апрата, претходно брутално упуцан!

КЛИНТОНОВ И ВАЈНСТИНОВ ДЕТЕКТИВ ЈЕ МРТАВ: Лекари га искључили са апрата, претходно брутално упуцан!

3 фебруара 2021

ИСТАКНУТИ приватни детектив чији су клијенти биле познате личности од холивудских глумаца до америчког председника умро је у 76. години од последица повреда задобијених у нападу, пише BBC.

Џек Паладино добио је повреде главе након борбе с двојицом пљачкаша који су му хтели отети фотоапарат испред његове куће у Сан Франциску прошле недеље.Како је известила полиција, на камери су биле фотографије које су довеле до хапшења двојице нападача. Паладино је био у коми, али су лекари скинули с апарата, те је преминуо у понедељак.

Током дугогодишње каријере, приватни детектив био је ангажован на бројним познатим и контроверзним случајевима, од сексуалних скандала до оптужби за убиство.

Међу најпознатијим личностима који су користили његове услуге су председник Бил Клинтон, музичарка Коуртни Лов и осрамоћени продуцент Харви Вајнстин.

– Изазивао је страхопоштовање и био је врло савестан. Џек се водио интелектом, искуством и страшћу за истином, рекао је његов адвокати Мел Хоновиц за Сан Франциско Хроникл.

Прошлог четвртка био је испред своје куће када су га напала двојица мушкараца. Очевици су медијима испричали да је један мушкарац из аутомобила покушао зграбити Паладинову камеру из његових руку. Дошло је до физичког сукоба а у једном тренутку Паладино је пао на леђа, главом ударио у плочник и остао без свести.

У једном тренутку прије него што су пљачкаши побјегли, Паладино их је снимио, што је полиција касније искористила како би их лоцирала.У недељу је полиција објавила да су двојица нападача ухапшена.

– Било би му драго да зна – рекла је његова супруга Сандра Сатерланд за АП.

Ловренс Томас (24) и Тајон Флурној (23) оптужени су за покушај убисва, покушај пљачке и друга казнена дела.

– Ми који смо познавали Џека тугујемо, али се смешимо у себи јер знамо да је управо овако требао отићи – рекао је адвокат Хоновиц.

KOMENTARI2 коментара

  1. Ivke says:

    Nastavljaju se ubistva i cudne smrti oko demokrata

  2. Риста says:

    "Bilo bi mu drago da zna – rekla je njegova supruga" Па тркните мадам и дојавите му. Ипак ја мислим да он то већ зна, па ондак мадам, неите нигде. То карта у једном смеру.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u