КЛИНТОНОВ И ВАЈНСТИНОВ ДЕТЕКТИВ ЈЕ МРТАВ: Лекари га искључили са апрата, претходно брутално упуцан!

KLINTONOV I VAJNSTINOV DETEKTIV JE MRTAV: Lekari ga isključili sa aprata, prethodno brutalno upucan!

3 februara 2021

ISTAKNUTI privatni detektiv čiji su klijenti bile poznate ličnosti od holivudskih glumaca do američkog predsednika umro je u 76. godini od posledica povreda zadobijenih u napadu, piše BBC.

Džek Paladino dobio je povrede glave nakon borbe s dvojicom pljačkaša koji su mu hteli oteti fotoaparat ispred njegove kuće u San Francisku prošle nedelje.Kako je izvestila policija, na kameri su bile fotografije koje su dovele do hapšenja dvojice napadača. Paladino je bio u komi, ali su lekari skinuli s aparata, te je preminuo u ponedeljak.

Tokom dugogodišnje karijere, privatni detektiv bio je angažovan na brojnim poznatim i kontroverznim slučajevima, od seksualnih skandala do optužbi za ubistvo.

Među najpoznatijim ličnostima koji su koristili njegove usluge su predsednik Bil Klinton, muzičarka Kourtni Lov i osramoćeni producent Harvi Vajnstin.

– Izazivao je strahopoštovanje i bio je vrlo savestan. Džek se vodio intelektom, iskustvom i strašću za istinom, rekao je njegov advokati Mel Honovic za San Francisko Hronikl.

Prošlog četvrtka bio je ispred svoje kuće kada su ga napala dvojica muškaraca. Očevici su medijima ispričali da je jedan muškarac iz automobila pokušao zgrabiti Paladinovu kameru iz njegovih ruku. Došlo je do fizičkog sukoba a u jednom trenutku Paladino je pao na leđa, glavom udario u pločnik i ostao bez svesti.

U jednom trenutku prije nego što su pljačkaši pobjegli, Paladino ih je snimio, što je policija kasnije iskoristila kako bi ih locirala.U nedelju je policija objavila da su dvojica napadača uhapšena.

– Bilo bi mu drago da zna – rekla je njegova supruga Sandra Saterland za AP.

Lovrens Tomas (24) i Tajon Flurnoj (23) optuženi su za pokušaj ubisva, pokušaj pljačke i druga kaznena dela.

– Mi koji smo poznavali Džeka tugujemo, ali se smešimo u sebi jer znamo da je upravo ovako trebao otići – rekao je advokat Honovic.

KOMENTARI2 komentara

  1. Ivke says:

    Nastavljaju se ubistva i cudne smrti oko demokrata

  2. Rista says:

    "Bilo bi mu drago da zna – rekla je njegova supruga" Pa trknite madam i dojavite mu. Ipak ja mislim da on to već zna, pa ondak madam, neite nigde. To karta u jednom smeru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *