КЛИНТОНОВА НЕ МИРУЈЕ: Почела да напада све редом

KLINTONOVA NE MIRUJE: Počela da napada sve redom

19 oktobra 2019

Bivša američka državna sekretarka i kandidatkinja na predsedničkim izborima 2016. godine Hilari Klinton nagovestila je da je kongresmenka iz redova Demokratske partije Tulsi Gabard „favorit Rusije“ kao predsednički kandidat na izborima 2020. godine, piše „Vašington tajms“.

Klintonova je u intervjuu američkim medijima izjavila da je Moskva „bacila oko“ na nekoga ko u ovom trenutku učestvuje u predizbornoj kampanji u ime Demokratske partije.„Ona je favorit Rusije, oni imaju mnoštvo sajtova i botova, kao i drugih načina da je podrže“, rekla je Klintonova, ne navodeći konkretno ime.

Gabardova, koja pretenduje na kandidaturu za predsedničke izbore 2020. godine, požurila je da odgovori na ove optužbe, navodeći da upravo Klintonova stoji iza kampanje uništavanja njenog ugleda. Ona tvrdi da je ta kampanja počela već prvog dana nakon što je objavila svoju kandidaturu.

„Odlično! Hvala, Hilari Klinton. Ti, kraljice među ratnim huškačima, otelotvorenju korupcije i personifikacijo truleži koja je tako dugo nagrizala Demokratsku partiju, najzad si izašla iza kulisa“, napisala je političarka na svom nalogu na Tviteru.

Klintonova, inače, nije poštedela ni svoju bivšu suparnicu na izborima iz Partije zelenih Džil Stejn, koju je, kako navodi „Vašington tajms“, otvoreno nazvala „ruskim agentom“.

Ni Stajnova nije ostala po strani. Ona je navela da Klintonova širi „teorije zavere koje treba da opravdaju njen neuspeh“, umesto da razmisli o stvarnim uzrocima svog poraza.

KOMENTARI6 komentara

 1. Milan says:

  Hilari je najstarija rođena je 1947 godine. Štejnova je rodjena 1950, a Gabardova 1981 godine. Sve što je mlađe i čilije u očima zle veštice postade ruska opasnost.

 2. persida says:

  Jevrejcice bi opet da kolju i bombarduju. Teska je to bolest.

 3. Istina says:

  Napad je najbolja odbrana... Veštice ne javljaj se, doči ćeš i ti na red...

 4. Beli Orao says:

  Fustrirana drokača koju niko ne jebe , jezik joj radi ali sive ćelije ne!!!

 5. milorad2 says:

  stvarno su povileneli, uskoro će ona da nadje i ruske kongresmena.Klintonova je nervni bolesnik koji NIKADA i NIGDE ne bi mogla da obavlja političke funkcije koje je obavljala sem u USA, korupcija koja razjeda politički sistem te države je nezaustavljiva, sem na ulici.Oni se politički RASPADAJU a uskor oće to biti vidljivo i na drugim mestima.Sad će da se dovate za grkljan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *