КЛИНТОНОВИ БИ ХТЕЛИ ДА СРБИ ЗАБОРАВЕ да их је Америка бомбардовала

KLINTONOVI BI HTELI DA SRBI ZABORAVE da ih je Amerika bombardovala

6 novembra 2016

hillary-clinton-bill-clinton-scandals-home_0

Profesor američkog Univerziteta Džon Hopkins, David Unger izjavio je da Klintonovi „imaju istoriju“ na Balkanu, pre svega Bil Klinton.

Profesor američkog Univerziteta Džon Hopkins, David Unger izjavio je da Klintonovi „imaju istoriju“ na Balkanu, pre svega Bil Klinton.

On je naveo da tu „istoriju“ imaju i saradnice Hilari Klinton Viktorija Nuland i Medlin Olbrajt. SAD žele da se Srbija bolje integriše u Evropsku uniju.

On je dodao da bi Klintonovi „verovatno voleli“ da Srbija „u neku ruku zaboravi“ „razmirice“ koje je imala sa SAD.

Ranije profesor američkog Univerziteta Obern Džim Sekora je rekao da Klintonovi smatraju da je NATO 1999. godine bombardovao predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, a ne njene građane.

Profesor Unger je rekao da je republikanski kandidat Donald Tramp s Balkanom povezan jedino tako što mu je supruga iz Slovenije.

Unger je dodao da su predstojeći izbori „izbori protiv“, jer će građani SAD glasati protiv kandidata kojeg ne žele.

On je rekao da „nema kristalnu kuglu“, te ne zna ko će pobediti, a ocenio je da su ovi izbori neuobičajeni.

„Desetine hiljada glasača postalo je nezadovoljno partijama“, rekao je Unger na seminaru i dodao da je glasačko telo u Americi duboko podeljeno, te da svi treba da budu spremni na iznenađenja.

On je rekao i da SAD žele da se Srbija bolje integriše u Evropsku uniju.

KOMENTARI10 komentara

 1. miki says:

  VUČIĆ BEŽI IZ ZEMLJE?! https://www.youtube.com/watch?v=g3xkErDSd6Q

  • punca ... says:

   SFR-JUGOSLAVIJA JE BILA MASONSKA TVOREVINA KAO "TREĆI BLOK NESVRSTANIH"!!!  I to nije tajna. SVI ZNAMO, da su Srbi bili žrtveno jagnje NATOja .  Svetu se mora reći istina o stradanju Srba, jer je i ćutanje o zločinima - zločin !!!  Svi se slažemo da je ćutanje zločin . Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije.  RATje za NATO Biznis koji najbolje cveta na Planeti !!!... Svi Predsednici SAD su zločinci nad zločincima . SMRT fašiističkom , okupatorskom , divljem zapadu .

 2. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Nije mi jasno kako ovakvi ljudi imaju obraza da izadju da kupe 'leba, a kamo li da stanu pred milijarde ljudi.

 3. Derim says:

  Kad sve ljudsko odbacis iz sebe postanes amerikanac potpuno uveren da ti je sve dozvoljeno cak i da svom snagom mrzis one koji se brane od tvoga nasilja.

 4. Dusanka says:

  E sotono americka vrag te pekao u svom carstvu pakla i sve tvoje koji te podruavaju .

 5. G.D says:

  nije vas USA bimbardirala genocidasi barbarski. Samo su vam dali vaspitne mjere. Zato ste danas pokorne sluge,servi. Lekcija se je zvala Milosrdni Andjeo. Hahaha

  • Lajla says:

   A sada gnsobo bezi pod kamen.

 6. G says:

  GD-cuvaj se ti anđela Gospodnjih. Pazi šta pričaš jer on sve čuje. I pazi čemu se smeješ. Šta ako do jutra dođe po tebe?

  • G.D says:

   @G haha niza raso podljudi,otpadnicko smece mi krscani ne vjerujemo u vaseg barbarskog boga. Tvoj bog moze da mi suck-uje dick! A i ti sa njim servu,tj.robe. Hahaha

 7. G says:

  GD-smesan si sa tim "robe",servu ili šta već. A trabunjas te vulgarnosti jer si nemoćan. A u kog ti to Boga veruješ? Sta ćeš ako te posluša? Odoše testisi. Veruj mi,pazi šta želiš, može ti se ispuniti. A meni ne trebaš. Imam isuviše dobrog kraj sebe dušo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *