КЛУНИ НАПАО ОРБАНА – МАЂАРИ ОДМАХ ОДГОВОРИЛИ

KLUNI NAPAO ORBANA – MAĐARI ODMAH ODGOVORILI

25 novembra 2020

Mađarske vlasti su danas kritikovale Džordža Klunija smatrajući da ima previše „ograničeno znanje“ o istoriji i politici.

Ta reakcija Budimpešte usledila je jer je taj američki glumac premijera Viktora Orbana opisao kao primer „mržnje i besa“ u svetu.

„Mi volimo glumca Džordža Klunija… ali njegovo znanje istorije i politike deluje prilično ograničeno“, naveo je na Fejsbuku šef mađarske diplomatije Peter Sijarto.Članovi mađarske vlade prethodno su optužili glumca da je marioneta američkog milijardera mađarsko-jevrejskog porekla Džordža Soroša koga Orban optužuje da kuje zaveru protiv njega putem nevladinih organizacija koje finansira, i da podstiče imigraciju u Mađarsku.

Nekoliko provladinih medija prenelo je fotografiju Klunija sa sinom Džordža Soroša, Aleksandrom.

Kluni je nedavno za američke medije govorio o svom poslednjem filmi „The Midnight Sky“, a rekao i da su Orban i mađarska vlada primeri „mržnje i besa“.

„Nismo bili usred pandemije kad se snimao film, ali je bilo toliko drugih stvari, toliko mržnje i besa sa kojim smo svi suočeni u ovom trenutku istorije i to svuda u svetu – od (Žaira) Bolsonara u Brazilu, do Orbana u Mađarskoj. Pogledajte, mnogo je besa i mržnje“, rekao je Kluni.

Reagujući na kritike iz Budimpešte, Kluni je danas rekao da se jednom sastao sa Sorošem na sastanku o migrantskoj krizi u UN.

„Takođe sam jednom sreo njegovog sina Aleksa, na jednom skupu u Davosu … tako da Orbanova propagandna mašina laže“, rekao je Kluni.

Glumac je dodao da ne očekuje da će njegov komentar biti objavljen u većini mađarskih medija jer njima upravljaju Orban i njegovi najbliži saradnici, ali da će se njegov glas ipak negde čuti.

KOMENTARI13 komentara

 1. Velika Metla says:

  Orban i jeste Sorošev sluga. Ali to ne znači da se baš u svemu mora slagati sa satanistom Sorošem. Pogotovo kada je u pitanju lični interes Orbana.

  • persida says:

   Molila bih za malo dokaznog materijala kojim bi potvrdili Vasu tezu. Ovako deluje kao kad pijanac laprda na pijaci. Vama Vucic nije sorosevac, a Oraban jeste. Proverite stomacne organe, ponekad covek iz nervoze pise nebuloze.

  • perica says:

   Jes vala, persida ti lepo to kaže, kao i uvek što govori i to ulazi u anale svetske istine. Nego činjenica je da Kluni je ono što se ne je. Ja ne znam šta je sa ti američki glumci na kojim koledžima su oni učili istoriju sveta, tu je i ona Džoli Grdana i ovaj Kluni Klovn, šta oni zamišljaju? Orbana našli da vređaju? Sad nemaju filmske uloge pa ih soroš plaća po izjavama? Strašno. Kamo sreće da je Orban predsednik i Amerike i Srbije, svet bi procvetao.

  • Zorana says:

   Ucic i soros su suverenisti, a Orban i Tram su globalisti. SNS je patriotska opcija i nemaju nikakve veze sa DOS i SRS-om haahahha

 2. milorad3 says:

  a šta će kluni u davosu tamo se dolazi samo sa pozivnicom i to zna se čijom:)Oskara tamo ne dodeljuju.

  • Duca says:

   Upravo! Zar nije simptomatično što većina glumaca podržava "liberalni globalizam", a slučajno je Holivud jedan od tri oslonca istog (druga dva su američka vojska i "američke" federalne rezerve). Uh, mora da sam neki teoretičar zavere :)

  • persida says:

   Kluni je los glumac, mlakonja, koga elita maze na hleba. On je furundzija, nista drugo.

 3. padre says:

  Po celom svetu samo mržnja i bes, a u Americi još uvek šetaju deca cveća!

 4. Kosovac says:

  Ružno je kada neki proslavljeni i dobar glumac izleti u javnost sa nekim debilitetom. Navikli smo da gledamo njegove hrabre i pametne uloge, kad ono peder ili seronja. Tako i ovaj glumčina Džordž Klonja. Što je još interesantnije, Klonja se stidi da prizna da je sorošoid. Ajde što čačka Orbana, nego čačka i Žaira Bolsonara zato što je rekao da je Makronova žena starulja. Tuđa se žena prcala, a našeg jarca bole jajca.

  • doktrina soka says:

   Treba leba zaraditi,a Kluni ako ne igra za sotone para nema,a lepo je lezi lebe da te jedem i glumatati,sto dobro ne odglumi montazeri namontiraju i da te Bog vidi. Samo dokle ce ici videti cemo.

 5. Mir brate mir says:

  Prevara, sve je prevara, zato nemojte imati za idole ljudska bića koliko god ih voleli, volite ih ali ljudi su grešni. Poverenja možete imati samo u Gospoda našeg i Spasitelja koji je dao svoj život radi života našeg, On sad sedi sa desne strane Oca nebeskog i čeka na nas da i mi uđemo u život večni. Hristos je svoju životnu ulogu obavio ovde na zemlji i On je put, istina i život večni za nas ljude. Priznajte ga, verujte i spašće te se.

 6. Stanimir says:

  Ne treba od Klunija praviti cudoviste! Jer on to nije. Ocito da ima politicke ambicije, treba od njega praviti prijatelja. Niko od politicara nije dosao na vlast i otisao sa nje isti. Proces ucenja je stalan. To znaci da je samo promjena stalna.

 7. Rolovic says:

  Vazno je da je Kluniju hanuma Fata napravila pitu krkljushu pa je poco da prduckava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *