КНЕЖЕВИЋ НАЈАВИО: ПОНОВО СЕ ДИЖЕ ЦРНА ГОРА!

KNEŽEVIĆ NAJAVIO: PONOVO SE DIŽE CRNA GORA!

30 juna 2021

Jedan od lidera Demokratskog fronta i narodni poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević naveo je za Kosovo onlajn povodom određivanja pritvora.

Podgoričaninu Ristu Jovanoviću, koga je Kosovska policija uhapsila na Vidovdan da je „njegova partija već najavila proteste ukoliko izostane institucionalna reakcija premijera Zdravka Krivokapića“
Kako ističe Knežević „kriminalna odluka tzv. kosovskih pravosudnih organa koja najbolja oslikava pogubnost spoljnopolitičkih poteza vlade Zdravka Krivokapića“.

– To je vlada koja je nesposobna i nema snage i volje da se odupre represiji koja se sprovodi nad crnogorskim državljaninom Ristom Jovanovićem. Očekujem institucionalnu reakciju Zdravka Krivokapića, a ukoliko ona izostane, mi smo vec najavili proteste ispred tzv. ambasade tzv. Kosova – najavio je Knežević.

KOMENTARI2 komentara

  1. Beli Orao says:

    Dajte mu krivokapče da se barem zna na kojoj je strani !

  2. Kosovac says:

    Zdravku Krivokapiću nije ostalo ni dva prsta obraza. I ti Milane Kneževiću nemoj više od njega tražiti da reaguje kao čovek od integriteta, obraza, ili poštenja. Traži od njega samo ono što bi očekivao da pačavra uradi. A pačavra ne može baš mnogo da doprinese, sem da počisti ona lajna oko njega što je postavio kao predsednik vlade. Pošto on ne sme ni to da uradi, ne sme od ambasadora, odnosno od okupacionih vladara, tebi preostaje samo jedno: Da pređeš u opoziciju, što si trebao odmah da uradiš, odmah čim si video da eksperti nikom od tvojih ljudi nisu dozvolili da uđu u vladu. Možda nije kasno, ja mislim da nije kasno. I ako bude i kasno, i to je bolje nego ona uzica sa kojom su vas vodali Dritan Abazović, Aleksa Bečić i PZP Nebojše Medojevića. Oslobodi se iluzije da imate 1 poslanika više. Čak i da su svi poslanici tvoji, shvati da je u politici i za njih određena cena, a da je EU napravila zakon po kome nemaš pravo da izbaciš kupljenog roba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *