КО ЋЕ БИТИ ПУТИНОВ НАСЛЕДНИК? Најближи сарадник се огласио

KO ĆE BITI PUTINOV NASLEDNIK? Najbliži saradnik se oglasio

30 decembra 2020

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov smatra da pitanje ko može biti budući predsednik Rusije uvek izaziva interesovanje, s tim da diskusije po tom pitanju nisu ničim zasnovani.

Peskov je u razgovoru sa novinarima prokomentarisao izjavu predsednika partije LDPR Vladimira Žirinovskog koji je nazvao potencijalne kandidate za predsednika Rusije i objasnio zašto ova tema izazvala povećano interesovanje.– Tema naslednika tradicionalno izaziva veliko interesovanje na političkom nebu Rusije i u političkim i njima bliskim krugovima – naveo je Peskov.

Po njegovim rečima, „tako je uvek bilo, i verovatno, će uvek tako biti“.

– Najčešće te diskusije nisu ničim zasnovane i predstavljaju, ništa drugo osim diskusija – naglasio je portparol Kremlja.

On je odbio da govori o prognozama Žirinovskog, ali je primetio da lider LDPR „poseduje bogato političko iskustvo“.

– Sigurno je njegov spisak (potencijalnih budućih predsednika) zasnivan na njegovom iskustvu – zaključio je Peskov.

Odgovarajući na pitanje, da li Putin razmišlja o nasledniku, predstavnik Kremlja je podsetio da je ovo pitanje više puta postavljano šefu države, na koje je „više puta i odgovorio“.

Podsetimo, Žirinovski je ranije predstavio listu potencijalnih naslednika Putina. Između ostalih tu su se našli, premijer Mihail Mišustin, ministar odbrane Sergej Šojgu, šef Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin, bivši premijer Dmitrij Medvedev itd.

(Sputnjik)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kujsibrepati says:

    Ovaj Peskov pojma nema, sve lidere sveta postavlja Deep State, I Putin je necija marioneta nije imao balls da kaze Ne WHO, jedino Lukasenko ima petlju da im se suprostavi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *