КО ЈЕ ЈАЧИ – КУРТИ ИЛИ ТАЧИ?

KO JE JAČI – KURTI ILI TAČI?

16 februara 2020

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik „Oslobodilačke vojske Kosova“ od njenog osnivanja.

Kako navodi, nemu je najveća čast u životu što je nosio uniformu OVK i bio njen politički direktor, prenosi KosovoOnline.Tači je na svom Fejsbuk nalogu napisao da ta uniforma i služenje u oslobodilačkoj borbi nije hendikep, već čast, privilegija i ponos u bilo kakvom sučeljavanju sa bilo kim.

„Nisam mislio, a kamoli verovao, da će doći dan kada će se član Skupštine Republike Kosovo zakleti da je aktuelni premijer Kosova pred Srbijom jači, jer nema krivični dosije OVK. Pitam dotičnu damu: koji zločin je počinila OVK?“

Tači je napisao da je OVK imala samo jednu misiju – proterivanje Srbije sa Kosova.

„OVK je ostvarila san stanovnika Kosova. Dobili smo slobodu, nezavisnost i suverenitet. Čuli smo takve etikete o OVK, najvećem nacionalnom projektu, samo u Beogradu i Moskvi. Ponavljam, ponosan sam što sam bio član OVK i njen politički direktor. Imamo sreću da smo ubedili najmoćniji vojni savez na svetu, NATO, da nam pomogne i zajedno oslobodimo našu zemlju. Oslobodioci Kosova su svi građani Kosova“, naveo je Tači.

KOMENTARI2 komentara

  1. Ivana says:

    Ma najači vam je naš izrod Vučić da vam njega nema sve bi vam bilo đabe. Ovako on nudi i više no šta tražite podignite mu spomenik u Prištini zahvalite se svom najvećem prijatelju.

  2. Djoka Brica says:

    Da smo ozbiljna drzava, a nismo, imali bi smo pravu prosrpsku DB koja stiti drzavu i svoje gradjane od siptarskih i muslimanskih terorista, nebih ovaj masovni ubica bio danas gde jeste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *