Ко је све на СОРОШЕВОМ платном списку у Македонији?

Ko je sve na SOROŠEVOM platnom spisku u Makedoniji?

24 maja 2015

Soros map 359Tenzije između SAD i Rusije rastu sve više, povodom Ukrajine, BRICS-a, sankcija i opkoljavanja od strane NATO-a, a najnovija meta angloameričke destabilizacione kampanje jeste Makedonija.

Džordž Soros, NATO i elementi Obojene revolucije će se postarati da uništi makedonsku vlast i osigura propast makedonskog naroda uvođenjem zapadne demokratije.

Džordž Soros je najpoznatiji po tome što je finansirao takozvanu „Buldožer revoluciju“ u Srbiji, kojom je svrgnut predsednik Slobodan Milošević 2000. godine, zatim po finansiranju „Revolucije ruža“ u Gruziji 2003. godine, finansiranju islamskog pokreta u Turskoj, ali i pokreta Okupiraj Vol Strit u SAD, a svaki od ovih događaja je doneo samo bedu i siromaštvo, opravdavajući delovanje policije protiv građana.

Takođe, Džordž Soros ima umešane prste u društvene nemire koji se trenutno odvijaju u SAD od Floride, preko Fergusona do Baltimora.

Soros svoje delovanje sakriva iza „levičarskih“ nevladinih organizacija, koje su u stvari revolucionarne organizacije osmišljene da prate političku agendu, da uvode marionetske režime i služe angloameričkoj oligarhiji.

Njegova poznata organizacija po imenu Open Socety Institute (OSI) je veoma aktivna u Makedoniji i deluje sa mnoštvom drugih „građanskih organizacija“, opkoljavajući Makedoniju sa svih strana.

OSI u Makedoniji deluje već skoro 20 godina, na čelu sa Vladimirom Milcinom, bivšim policijskim doslušnikom iz vremena komunizma. Milcin je bio ključan za ocrnjivanje glumca i disidenta Rista Siskova.

Pored OSI, u Makedoniji deluju još i MoveOn.org, Media Matters, Centar za američki progres itd.

Takođe, treba istaći da su makedonski mediji poput Telma i 24 Vesti veliki pobornici antivladinih protesta. Obe ove medijske kuće finansira Soros.
Zaista, čak je i opozicioni lider Zoran Zaev Sorosov plaćenik koji je povezan sa CIA-om. Čitava njegova stranka Socijaldemokratske unije Makedonije (SDSM) predstavlja Sorosovog plaćenika.

Navodi se da stranka SDSM dobija velike količine novca od Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), Nacionalnog pokreta za demokratiju (NED), OSI-a i ostalih kako sprovela revoluciju protiv VMRO-DPMNE stranke Nikole Gruevskog. Takođe, poznato je da OSI dobija velike količine novca iz SAD.

Navodi se i da je pomoćnica sekretara za evropske i evroazijske poslove, Viktorija Nuland, optužena kao saučesnik Zaeva i njegove stranke od strane makedonske obaveštajne službe. Nulandova i njeni zaverenici očigledno žele da isceniraju još jedan prevrat sličnom onom u Kijevu, ali nisu računali na agilnost makedonske policije, koja je u racijama u Skoplju i Velesu konfiskovala 5 laptopova, 3 računara, 19 mobilnih telefona, 100 CD-ova i DVD-a, 17 hard diskova i 9 štednih knjižica koje pripadaju nevladinim Sorosovim organizacijama. Takođe se navodi da su bankarski računi zaverenika puni novca koji je poslala CIA.

Upotreba društvenih medija takođe nije strana. Organizatori obojenih revolucija su ih koristili u Ukrajini, Tunisu, Egiptu, Gruziji, Kirgistanu, pa čak i Iranu.

Mnogi mediji su pomenuli učešće organizacije Canvas u makedonskim protestima.

Kako navodi Macedonia Online:

„Članovi Canvas-a nikad više neće moći da uđu u Rusiju, ali su zato dobrodošli u makedonskoj prestonici. OSI i CIA su unajmili Canvas da deluje u Makedoniji. Canvas je obećao makedonskim studentima da će dve najbolje ideje za protest nagraditi sa po 1.500 dolara“.

Inače Ujedinjeni Arapski Emirati su imenovali Canvas kao jedinu nemuslimansku terorističku organizaciju u rangu Al Kaide.

Canvas je postao zloglasan prilikom svrgavanja Miloševića, a kasnije je ponovo unajmljen u Gruziji, Moldaviji, na Maldivima, u Libanu, Egiptu, Ukrajini itd.

Canvas je takođe umešan u smrt ruskog opozicionara Njemcova, a cilj je bio stvaranje destabilizacije i internog konflikta. Međutim, Rusi su prozreli ovaj napad.

Nemiri koji se trenutno odvijaju u Makedoniji i izvode na desetine hiljada Makedonaca na ulice jesu rezultat uspostavljanja zapadnjačke Obojene revolucije s ciljem destabilizacije i zbacivanja makedonske vlasti, koja je želela da sarađuje sa Rusijom i izgradi Balkanski tok kroz svoju državu.

Ova Obojena revolucija, koju su organizovali zapadne vlasti, NATO i Sorosove nevladine organizacije, ima za cilj da ukloni bilo kakvu prednost koju Rusija ima nad SAD i da potpomogne širenju svetske hegemonije.

Moramo podržati makedonski narod u borbi protiv revolucije!

Brandon Turbeville (Activist Post)

(Webtribune.rs)

KOMENTARI12 komentara

 1. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  HA! VAŠA LADY GAGA JE UPRAVO SAZNALA NEŠTO ŠTO NAIZGLED NEMA VEZE SA ZADATOM TEMOM, ALI KAKO JE SVE POVEZANO, EVO MALOG PRILOGA ZA INAČE OBIMNE ANALE EUROPSKE SRAMOTE: * U TOKU GLASANJA ZA POBEDNIKA EUROSONGA/EVROPJESME GLEDAOCI I GLASAČI U MNOGIM EUROPSKIM BANA DRŽAVAMA SU BILI ONEMOGUĆENI DA GLASAJU, ILI TAČNIJE, MASOVNO SU GLASALI ZA NAŠU BOJANU STAMENOV, ALI NJIHOVI GLASOVI NISU PRIHVAĆENI, REGISTROVANI ILI JEDNOSTAVNO SU GLASAČI DOBILI PORUKU DA GLASAJU U PRAZNO I ZA NEPOSTOJEĆU OPCIJU. DAKLE, JEBEM IM MAMU, I NATAKNEM IH NA VELIKOSRPOSKU KOBAJU. A BOJANA JE SVAKAKO POBEDNIK. ZEMLJE U KOJIMA JE ONEMOGUĆENO GLASANJE ZA BOKU SU: ŠPANIJA AUSTRIJA V. BRITANIJA AUSTRALIJA BELGIJA SKANDINAVSKE ZEMLJE POLJSKA ITALIJA RUMUNIJA GRČKA NEMAČKA HOLANDIJA

 2. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  A ja bih se zapitala zašto se ne piše o tome da je na Soroševom Platno Spisku i Ćelava Pevačica, inače poznati preprodavac dece i kanditat za devalviranu Nobelovu nagradu za mir,koju dobijaju sve sami zlotvori i najgora gamad, i čiju je kampanju i lobiranje za dodelu pomenutog sranja ciganiji paricama donirao gore navedeni matori čivutin.......?..........

 3. Za Srbiju says:

  RUSI SU IZDALI NALOG ZA HAPŠEWE SOROŠA. NAJBOLJA VEST DANAS.

 4. ljupco says:

  Zasto lazete narod placenici su fasizoidna vlast u Makedoniji na celo sa mafijasem Nikola Gruevski koj kao premier makedonije ukrao je preko 5 miljardi evra od makedonskog naroda, taj Milenko Nedelkovski je place od strane vladajuce stranke Vmro- domne da siri omrazu prema zapadnim silama koji pomazu makedonskom narodu da se oslobodi od diktatorskog rezima nikole gruevskom, p.s : prvo proverite fakti onda pisite jer i vi ovim putem varate svoje citaoce

 5. zark0 says:

  gruevski je placenik s0r0sa i americki piun sve da mu ebam p0 spis0k,a vi sam0 lazite siguran sam da i vi ste placenici s0r0sa cim lazete cita0ce..

 6. Simeon Saks-Koburg Gotski says:

  Jooj bravo. Deder majke vam napišite sada jeli Nikola Grujevski na platnom spisku kod Putina, inače izaći će da navijate za njega. A njega baš i ne vole Makedonci mnogo u zadnje vreme, otkad iziđe lane onaj biser da je krao i da je mučio narod samo da bi vladao. Inače partiju mu još uvek svekoliki narod voli, zbog bugaraškog predznaka VMRO. A nama Srbima pa iz Makedonije i ne prija baš taj bugarluk mnogo - mnogo. A srpske novine koje podržavaju bugarluk u Makedoniji pa baš nas Srbe iz Makedonije i ne raduje baš. Vladajuća partija debelo gubi baš zbog tog Grujevskog, Bugarina iz Egejske Makedonije. Da nije njega opet bi pobedila u svako doba, al sa ovim, i sa teretom o kome čusmo letos, kao da gubi dah. U najmanjoj ruci pretrpeće debelu štetu. A o Šorošu baš nas briga. Ima tu šeta daleko više sličnih njemu a debelo jačih pa slaba vajda. Oni radije snimaju Amerikance, Engleze, Nemce, pa i Srbe i Bugare u Makedoniji, nego jadne Makedonce. Slabe vajde imaju i Šoroš i Soroš i Šoros od Makedonaca, da ne citiram Šešelja sada... molim vas...

 7. Goran MKD says:

  Kakve sve gluposti može čovek pročitati ovde..prvo sve što je napisano o SOROS fondacii stoi..ona vodi dvoličnu igru u Makedonii od samog početka .Džaba sve njihova zalaganja za i oko Makedonije kad iz istog izvora se finansira i grčka anti-makedonska propaganda koja zatvara put Makedonije ka Evropi nešto za što oficijalno se zalaže Soros i njegove instalacije ovde tako da se kreira tenzična situacija koja se ondak kanalizira u pravcu kome njima odgovara. Danas u Makedoniji ne postoi druga ozbiljna opcija osim VMRO-DPMNE.SDSM tone u pričama o korupcii i pljački naroda a nije u stanju da to politički artikuliše zbog svog tovara iz 90setih kad je stvarno izvršena pljačka po okriljem takozvane privatizacije..a što se tiče ovog srbin..on je gori od SDSM nije on zaglavljen u 90sete več u 80sete..ali to nije moj posao. nemam komentar znate i sami vi..zato srpski narod je dovoljno propatio..

 8. Ajmi Popushi says:

  Koliple chetichko odi da im go pushish na site shiptari sho vi gfi ebea srbskite majki shugavi !!! da ti ebat site bugarshi sve shto imash od tovja krv kurvo platenichka kodoshka na ovakvi pederchijna shugavi ke vi se naebeme skoro mogu skoro vi doaga kraj ili na Ravna gora kurovi engleski da pushite ili u moskva po ruskli kur da psimite MAKEDONCITE SE EDNISTVEN NAORD VO EVROPA KOJ SAMI SE OSLOOBDIJA OD NACIFASHIZMOT PA ZAEDNO SO RUSITE RESHIVME DA JA POMOGNEME I NA SRPSKITE NESPOSBNI KVAZIPATRIOTI LJOTICHEVCI, CHETNIKUSHI, NEDICHEVCI I OSTALA FASHISTICHKA BAGRA. SO BACHUSHKA DOJDOVME DA VE OSLOBOBIME !!! I NAMESTO BLAGODARAM!!!! CHETICGHKITE PIZDI SE PROSERAVAAT!!!! SAMO MRTVI FASHISTI, SE DOBRI FASHISTI !!!

 9. Jugonostalgichar says:

  Miroslave, se` bi prifatile da e Gruevski chesen chovek i politichar, kako i onie negovi kompanjoni koi te shetaa niz Makedonija. Aj malce se raspitaj koj e toj Milenko Nedodelkovski, Dragan Pavlovic (Latas?) i ostali pajdashi. Vredi li zbog porcija chebapa i poseta na kasanata kaj si sluzen voen rok da go seto ova rabotish. Razberi, tie tebe ne te sakat i pochituvat, nego te zloupotrebuvaat. Onie koi te iskreno cenat i pochituvaat ili pochituvaa, se od drugata opcija, koja ja ti uporno i bezobrazno napadjash. Popat, vo rakovodstvoto na DPMNE skoro i da nema Sorosov stipendist i dzabalebarosh, pochevshi od Ivanov.Zatoa, menjaj plochu t.e. prichu!

 10. Smilko says:

  Bi te zamolil da ne lupaš gluposti komunjaru eden i prodadena dušo. Samo ISIS vo Irak i Sirija i SDS vo Makedonija rušat spomenici što znači SDSM=ISIS. Zošto be majmune ne izlegovte na izbori dva pati, a opozicija ste? Zošto begate od niv kako ѓavol od krst? Begate zatoa što nema koj da glasa za vas i pokraj site pari na Soros. Koga i da izlezete na izbori ќe bidete nokautirani. Što poveќe farbate, poveќe ќe gubite. A za 5 te milijardi?! Veruvam deka i ne znaeš da gi napišeš i deka samiot ne veruvaš vo toa što go pišuvaš.

 11. Stojko says:

  Prvo nauči da pišuvaš, ili srpski ili MAKEDONSKI a kako vtoro majkati ili ženati ili pak sestrati može i dava soros pari da I'm ja pokažat taa nivna smrdliva pičketina kako ovie sorosorispii.A kako Gruevski dosega nemalo a i ke nema čovek kako lider na edna ukradena država od bivšite ni taka narečeni Makedonci koj ni go smenija i ustavot i imeto pa duri i znameto naše makedonsko i ni stavija ventilator a toa e samo edna smrdliva predavnička partija koja se ke napravi ama za Makedonija NE a toa e duri nesakam ni da ja kažam sdsm -mrsulkovci komunjari bedni.

 12. mali Stojko moj says:

  Stojko, imas um kolku mojov Stojko, ziti Stojko proveri so koj Stojko preku Soros gi dupi site narodi za debel profit. Samo glupite ko Stojko ne uklucuvaat mozok da vidat sto se slucuva, oti celiot um sto go imaat im e vo Stojkoto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *