KО ЈЕ ЖЕНА KОЈА У KОНГРЕСУ ОД СРБА ПРАВИ МОНСТРУМЕ! Не зна ништа, само да су Срби…

KO JE ŽENA KOJA U KONGRESU OD SRBA PRAVI MONSTRUME! Ne zna ništa, samo da su Srbi…

17 jula 2020

Predlog nove rezolucije o događajima u Srebrenici, čiji su formalni predlagači troje kongresmena iz redova američkih demokrata, novi je udar na Beograd i Banjaluku, iza kojeg ne stoje samo politički faktori iz SAD, već i regionalni oponenti Srbije.

Cilj je da se oslabi pozicija naše države, njene veze sa Republikom Srpskom, a postojanje same Srpske ospori, tako što bi se proglasila – genocidnom tvorevinom.Dokument je dostavljen Predstavničkom domu Kongresa SAD na usvajanje, a pod nazivom „Rezolucija o osudi genocida i drugih zločina nad Bošnjacima, koje su srpske snage počinile u Srebrenici u julu 1995.“

Tekst je u ponedeljak, 13. jula, predstavila kongresmenka Edi Bernis Džonson. Ova medicinska sestra ima 85 godina i kopredsedavajuća je bosanskom kokusu u Kongresu. Njen dokument upućen je Komitetu za oružane snage Kongresa, a podržale su ga i stranačke kolege Džonsonove, kongresmeni iz reda demokrata, Eliot Engel, ostrašćeni albanski lobista, i Džejms Mekgavern.

Zanimljivo je da se Džonsonova, koja je toliko zalaže za rezoluciju o „genocidu u Srebrenici“, zdušno bila protiv istorijskog konsenzusa u SAD oko genocida nad Jermenima. Ona je 2009. godine, kada su je pitali da li priznaje genocid nad Jermenima kratno odgovrila „Ne“, to kasnije ponovo potvrdila, da bi 2019. bila jedna od tri člana Kongresa koji su bili suzdržani („present“) tokom glasanja o rezoluciji kojom su SAD priznale genocid nad Jermenima!

U avgustu 2010. godine, Ami Goldson, advokatica pri Kongresnoj fondaciji Black Caucus, izjavila je da je Džonsonova prekršila organizaciona pravila tako što je dodelila najmanje 15 stipendija rođacima ili deci Roda Givensa, načelnika njenog distrikta. Ona je time prekršila pravilo protiv nepotizma, tim pre što primaoci stpendija nisu ispunjavali uslove. Džonsonova je rekla da je „nesvesno“ napravila grešku u dodeli grantova i da će raditi sa fondacijom na njenom otklanjanju.

Džonsonova je bila prva Afroamerikanka koja je obavljao funkciju glavne psihijatrijske sestre u administrativnoj bolnici u Dalasu. U politiku je ušla posle 16 godina na toj poziciji.

KOMENTARI11 komentara

 1. Miroslav says:

  Nek joj neko kaže da joj je otac bio kanibal i da je počinio genocid jedući ljude iz okolnih naselja.

  • herr Udo Kurtzmeister says:

   Mislis da ona uopste zna gde je bosna i ko su tzv.bosnje? Njoj je bitna samo lova i za to ce lagati jer politicari i svi ostali drzavni zaposlenici (drustveni paraziti) su tzv.ljudi, kreature bez morala, lazovi i lopovi. Ona, je li, LOBIRA.

 2. da da says:

  Neka se popne na drvo da joj rođaci potpišu tu lažnu rezoluciju.

 3. Dejan says:

  Republika Srpska i je isto sto i Kosovo! Poklali i otjerati ste stanovnike i prisvojili teritorij kao i siptari.

  • Srba says:

   Da smo poklali,ne bo bilo ni ustaša ni turaka u RS.Imali Srba kod vas u federaciji?

  • herr Udo Kurtzmeister says:

   Srbi oduvek zive u RS a ti budi kritican prema svojima, ili se kurcobecaj kaubojima za genocid nad indijancima umesto sto radis za te fasiste.

 4. Romy says:

  Vidi li se ova žena u ogledalu bože ni stona joj nije ravan ko sa njom spava taj nije dobar.

 5. Ilija Čvorović says:

  Dragi moj Darvine ipak ti je u redu teorija,njeni pretci su sisli sa drveta nedavno.

 6. Kulak says:

  Ova štraca je formalni predlagač,a tekst rezolucije je napisao musliman iz Bosne.Oni to tako rade,napišu tekst i onda ga gurnu pod gubicu nekom američkom kongresmenu koga masno plate da lobira za muslimanske interese.Uvlakači ostaju uvlakači.Kad je Bush došao na Balkan, čitao je kao svoju poruku tekst koji mu je napisao Hidajet Biščević.I to je to.

 7. Beli Orao says:

  Ovaj majmun po imenu Dejan il je lud il mu noge smrde , vjerovatno obadvoje !!! Dok ona kongresmenka filipo visaže je plaćena budala koja važe po novcu na vazi a ne pravu i istini !!! Nije džaba balijica iz sarajeva lizo joj onu stvar prošle nedelje!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *