Ко поверује клемпаве му уши!

Ko poveruje klempave mu uši!

3 oktobra 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Piše: Mihailo Medenica

Lično, meni za Pajtića „I uz Ibar i niz Ibar“, što se ono kaže!

I on mu dođe nešto kao ostavljena Vučićeva švalerka koja povređene sujete galami i bogoradi, ali ovog puta moram da stanem u istu ‘ladovinu gde se dela i njegova smehotresna vlada! Samo da provirim u žbun, doduše.

Zapravo, nije reč o Pajtiću koliko o Stefanović dr. Nebojši i naravno svepirsutnom, svevidećem i sveznajućem vođi, kome fali još samo da se oglasi kad nekoj ženi kasni ciklus, tvrdeći da je i to napad na njega!

Dabome, reč je o trenutno aktuelnijoj aferi od Kristijana i neke tamo balerine- traskripti razgovora preplanulog demokrate i sestre ministarke ni za šta- Kori Udovički!

Da ne prepričavam, znate o čemu je reč. Naravno, mašinerija Vučića mirotočivog od sabajle radi punom parom kako bi osporila svaku zapetu, a kamoli reč, pomenutih spisa, ubeđujući nas sa svih televizija kako smo retardirano- impotentno- šuljevito- klempavi usudimo li se da poverujemo u najmonstruoznije laži o vlasti i velikom vođi, gorih čak i od onih da je Aleksandar Vučićt nekada prelepljivao table sa natpisom ulice Zorana Đinđića…

Naravno, najgrlatiji je Stefanović dr. Nebojša, koji od rane zore, krmeljiv, spopada kamermane i novinare, ko onaj navijač Strajinića, urlajući u kadru: „Nit je Vučić peder, nit je išta od pomenutog istina, otkrili smo za 26 sekundi čitavu prevaru“!

I zaista ne znam da li je istina, ali ono što živcira jeste taj gebelsovski manir čitave mašinerije koja se zahuhta u sekudni da nešto diskredituje, dajući time jasno do znanja i medijima šta im valja činiti i po čijoj koprivi ne gaziti ni u ludilu!

Ovde je dakle istina upitna, ali u slučaju „krađe“ identiteta premijerovog brata nije bilo mesta dvojbi, baš kao i u slučaju prebijanja istog tokom prošlogodišnje gej parade, kao i slučaju doktorata ministra koji od sabajle nije preoteo termin još samo dr. Nadi Macuri, pa doktorata čuvara „Beograda na vodi“ u zimsko periodu Siniše Malog, kao i ugovora o istom projektu koji se valjda zagubio negde u fotokopirnici, te istini o pogibiji pilota vojnog helikoptera i civila u njemu, investitorima koji do Srbije stižu izgleda sporije i trnovitije od azilanata, kafanskih nestašluka Ivice Dačića za koje su svi znali ali nikom nisu smetali, i još sijaset afera i aferica koje su ostale neupitne, jer su jednostavno Alek i njegovi jevađelisti presekli u minuti: možda i postoje dva kraja batine, ali su oba u našim rukama!

Da ponovim još jedared- lično se meni za Pajtića i družinu sa Šuletovog pašnjaka onoliko…ali dok god je istina samo ono što nam se servira kao Stefanović i Vulin za četiri i više osoba- najebali smo ko žuti!

Ne ovi „žuti“ u ladovini, već oni koje Toma- izgleda da mi je greškom diploma upala u kazan s rakijom- Nikolić pominje citirajući baba Kuranu i ostale vidovnjake!

Sve se ovde u principu svodi na to da je lopov rekao lopovu da je lopov, ali nemojte misliti da smo baš svi balerine i da ćemo opčinjeno gledati u Kristijana…

Nisu nam baš svima „ukrali“ identitete i otvorili semenkare na naše ime…

(Dvaujedan.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Lady Gaga says:

    Ako je tačno da 51 % ovog retartdiranog naroda podržava SNS i Picoustog, onda ne treba menjati Vladu i Kobajagipremijera, nego treba menjati narod, za neki pametniji i pismeniji.........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *